Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 123 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Λοιποοοοον.....
ανδριανα γκραν τσιμπουκ και εξηγω. ειπα κι εγω να παρω γευση απο ανδριαννα και παροχες.
Αφου τελειωσα τη δουλεια κατα τις 5 λεω τραβα ρε ταλαιπωρε 50ρη μια βολτα στα σπιτια να νοιωσεις κι εσυ λιγο θηλυκο κρεας σαν λυκος.....
τραβαω καρφι προς αγκυρας να δω τι υπαρχει με σκοπο την ανδριαννα εκτος αν υπηρχε καποιο αλλο σοβαρο κυνηγι. Μπαινω στο 9 βλεπω ενω τρομπονι ξανθομπιλφ σαν γερμανιδα με το που την βλεπω ομως εκανε οπισθεν. Μαζι ομως βλεπω και ενα σκινυ μικρο βεβαια για μενα γυρω στα 30 ομορφο και καθεται και με κοιταζει ισως νομιζοντας οτι θα περασω. το ξεπερναω και σκαω στην ανριαννα μπαινω βλεπω ενα τστσο με κομοδινι μαλλι που ειχαν δεκαετια 1980. Η ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ μου λεει περναω του λεω. αφου γδυνομαι μπαινει κυρα ανδριαννα με φορα αρπαζει τον ετσι ακα και προσπαθει να τον ξεζουμισει σε 1λ . Οπα λεω τι εγινε μας την επεσε η κατε και δε προλαβαμε να πιασουμε λιγο μασταρι λιγο κωλο κατις, αφου μετα απο 5-6λ που λεω αστη να πει το τραγουδι καραμελωμενο φουλ λεω γυρνα να δουμε και λιγο τι αντεχεις στα 4. Στημενη βλεπω ωραια θεα με την κωλαρα της και εκει μου ερχεται και λεω τι ζωο εισαι..... λυκος οποτε εκει που την εχω και ζμπρωχνω ανεβαινω πανω της και χουφτωνω συλικονη ενω την πηδαω μετα απο 3-4λ της λεω δεν ερχεσαι να πιεις και το γαλα σου. βγαζει την καποτα και μετα απο 1λ εκω πινει μπουγκριζω σαν γερος ετοιμοθανατος σε κρεβατι αποκαυλα.
Μεχρι ν αδειαει καθε σταγονα εμεινε και εδωσε οτι ειχε να τον αδειασει.
Συμπερασμα.
Αν ξεπερασεις το προφανες θα σου κανει οτι καυλωσεις εκτος κωλο αλλα εκτελει καθε διαταγη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 14, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντριάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως