Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 133 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το κορίτσι εάν και καιρό στο κουρμπέτι απ΄ ότι λένε εγώ δεν το γνώριζα και ούτε είχα περάσει μαζί του. Το είχα δει πριν κάνα εικοσαήμερο αλλά δεν πέρασα , οπότε σήμερα πήγα στοχευμένα για αυτήν. Είναι μελαχρινή με ωραίο φυσικό στήθος , χειλάρες και κωλάρα. Ότι πρέπει δηλαδή για γαμήσι.
Μπήκα στο σαλόνι που περίμεναν κανα δύο ακόμη και περιμέναμε να εμφανιστεί. Αυτή μιλούσε στο τηλέφωνο με κάποιο μαγαζί για ντελίβερι και προσπαθούσε να συννενοηθεί για αρκετή ώρα , ενώ η τσατσα είχε στραβώσει και έλεγε ότι μιλάει τόση ώρα στο τηλέφωνο. Τέλος πάντων το έκλεισε και ήρθε στο σαλόνι με ένα μαύρο στριγκάκι και κάτι σαν σουτιέν πολύ καυλιάρικα και τα δύο. Οι άλλοι έφυγαν , οπότε έμεινα μόνος μου. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο . Περίμενα όρθιος στην πόρτα για τα ρέστα και με το που τα έφερε κλείνω την πόρτα και βγάζω το μπουφάν μου. Δεν έχω προλάβει να το αφήσω στην καρέκλα και μπαίνει και η Νικόλ. Με βλέπει ότι ακόμα είμαι ντυμένος αλλά δεν φεύγει. Κάνει ένα στήσιμο στο κρεβάτι στα τέσσερα , τουρλώνοντας την κωλάρα της και μετά ξαπλώνει με ένα ναζιάρικο ύφος και με παρακολουθεί να γδύνομαι. Γδύνομαι στα γρήγορα ενώ την ρωτάω τα τυπικα, όνομα και από που είναι. Μένω με τις κάλτσες και ξαπλώνω δίπλα της ενώ αυτή έχει σηκωθεί στα γόνατα. Με χαϊδεύει για λίγο και μου περνάει προφυλακτικό σε μισοσηκωμένη πούτσα. Μου κάνει μια πίπα, άκυρη θα την χαρακτήριζα και σταματάει στο λεπτό για σεξ. Ίσα που την έβαζε στο στόμα, της ζητάω να συνεχίσει και εκεί έγινε ανόρθωση κατά 90% περίπου. Ξανασταματάει για σεξ και της λέω γιατί βιάζεσαι τόσο πολύ;; Αφού είσαι έτοιμος μου λέει δείχνοντας την πούτσα μου. Βάζει τζελ και μου λέει έλα στα τέσσερα. Της λέω , έλα πρώτα εσύ από πάνω. Δεν βγάζει το στριγκάκι, παρά μόνο το έκανε στην άκρη κατι που εμένα μου αρέσει και με καβαλάει έχοντας τις πατούσες της ενωμένες ώστε να αποφύγει να μπει βαθιά. Κουνιέται λίγο έτσι και μετά σηκώνεται και στήνεται στα τέσσερα. Εκει απολαμβάνω την κωλάρα της και της τον χώνω πιάνοντας την από τα καπούλια. Αν και είχε βάλει τζελ είχε αρκετά στενή αίσθηση θα έλεγα. Την γάμησα ετσι για αρκετά λεπτά αλλά λόγω μηδαμινής συμμετοχής δεν μπορούσα να τελειώσω και άρχισα να αγχώνομαι. Τελικά επιστρατεύτηκε το μυαλό να βοηθήσει σκεφτόμενος ότι γαμάω άλλη που γουστάρει σκίσιμο και κατάφερα να τελειώσω. Σηκώθηκε κοίταξε το προφυλακτικό με χαιρέτησε και έφυγε. Στο δωμάτιο πρέπει να έκατσα κανα δεκάλεπτο , αν και η τσατσά χτύπησε νωρίτερα. Φοβήθηκα ότι θα σηκωθεί να φύγει αλλα ευτυχώς δεν το έκανε ούτε ανέφερε κάτι.
Το κορίτσι αντικειμενικά είναι ωραίο και έχει κορμάρα. Συμμετοχή όμως δεν είχε τουλάχιστον με εμένα.
Το μόνο που είπε όση ώρα την γάμαγα όταν την είχα στα τέσσερα , ήταν όου φάκ και τίποτα αλλο. Ούτε προσποίηση ούτε τίποτα, αμίλητη εντελώς. Άσε που όταν την είχα στα τέσσερα και επειδή αργούσα να τελειώσω σταύρωσε τα χέρια μπροστά από τα κεφάλι της σαν να μου έλεγε σκυλοβαρέθηκα χύσε να τελειώνουμε.
Προσωπικά δεν με φτιάχνει το να είναι μικρή μονο και να είναι αμέτοχη. Η δε πίπα της είναι λατινικής σχολής. Ωρες ώρες αναρωτιέμαι πως κάποιες γυναίκες δεν ξέρουν να κάνουν πίπες πόσο δε μάλλον εάν είναι και πουτάνες. Ίσως να το κάνουν επίτηδες για να μην σε καυλώσουν τέρμα και τις σκίσεις. Δεν μπορώ να το εξηγήσω κάπως αλλιώς.
Οπότε προσωπικά δεν θα ξαναπάω αφού υπάρχουν πολλές αλλες που μπορώ να περάσω καλύτερα. Αν είναι να πληρώνουμε για να γαμήσουμε και να πρέπει να σκεφτούμε αλλη για να χύσουμε , λες και γαμάμε την γυναίκα μας μετά από 30 χρόνια γάμου να μου λείπει.
Αυτά όμως είναι προσωπικά γούστα και δεν λέω να μην δοκιμάσετε γιατί μπορεί να περάσετε καλύτερα.
Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ ότι είναι ωραίο γκομενάκι, οπότε αξίζει μια δοκιμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Milfomaniac
Γλομπεάρχης