Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 55 10
Μπουρδέλα
85427
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η περιβοητη νεαρη Ουκρανεζα Αλινα λοιπον για την οποια εχουν γραφτει τοσα...Η αληθεια ειναι οτι την απεφευγα αρκετο καιρο καθως στο σαλονι μου εβγαζε μια αισθηση ξινιλας, παρολο που η κριτικες για αυτην ηταν σε γενικες γραμμες καλες, δισταζα να περασω δωματιο μαζι της...σημερα λοιπον μπαινοντας ΜΑ 21 Ισογειο κατα τις 15:00, ξαναεπεσα πανω της αναπαντεχα...μαγκες εχει παρει αρκετα κιλα απο τοτε που πρωτοηρθε πριν μερικους μηνες....στις αρχες ηταν κατηγορια νορμαλ σωμα με λιγα πιασιματακια...σημερα που την ειδα μπορω να πω οτι πλεον ειναι κατηγορια ζυμαρακι με καμπυλες ... το σωμα της ειναι σχεδον το ιδιο με αυτο της Ρωσιδας Bianca απο Περδικας 3 / Ι44 ή και της επισης Ουκρανεζας Μιλανας για οσους την ξερουν....λιγο ακομα αμα συνεχισει ετσι να παρει 5-6 κιλακια και θα ανεβει κατηγορια Νταρντανα/BBW...τελος παντων εμενα μου αρεσε το θεαμα που ειδα στο σαλονι, επισης η δικια μου προσωπικη εμπειρια λεει οτι αμα μια γυναικα παιρνει κιλα ο χαρακτηρας της γινεται καλυτερος οποτε τελικα περασα μαζι της.... Εμφανησιακα λοιπον η Αλινα ειναι μια ψηλη εντυπωσιακη γυναικαρα με υψος περιπου 1,75 χωρις τακουνια...μαλλια μακρια ισια καστανοξανθα, ωραια ματια δεν προσεξα καλα το χρωμα νομιζω πρασινα, εντυπωσιακες καμπυλες με σχεδον καθολου κοιλια, κωλαρα στρογγυλη οτι πρεπει για doggystyle, ωραια βυζια νουμερο καπου 2,5, ωραιο χαμογελο....στο δωματιο μπηκε αρκετα ευδιαθετη, ευτυχως γνωριζει αρκετα καλα Αγγλικα οποτε μπορει να γινει μια στοιχειωδης συνεννοηση μαζι της...το μουνακι της ωραιο εμφανησιμο καταπινει ολοκληρη την πουτσα χωρις διαμαρτυριες (με την βοηθεια λιγου λιπαντικου βεβαιως) και αντεχει γερα σφυροκοπηματα...Εμενα προσωπικα δεν θα με χαλασει καθολου αμα συνεχισει να παιρνει κιλα...αυτα παιδες, καλη εμπειρια με την Αλινα σε γενικες γραμμες...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 12, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;