Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 300 10
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη στο κλασσικό αυτό σπιτάκι της Διδύμου σήμερα το μεσημέρι κατά τις 3 παρά. Η υπηρεσία ανακοίνωσε μια κοπέλα, την Τάνια (για την οποία είχα πάει στοχευμένα). Η Τάνια είναι ο ορισμός της γυναίκας της διπλανής πόρτας. Είναι μια κοντουλα (βαριά 1,60) μιλφ με απλό καθημερινό πρόσωπο και δύο τεράστιες βυζάρες (4αρες). Πληρώνω το μπλε παράβολο και περναω δωμάτιο. Ελλείψει κόσμου (δεν μου φαίνεται απίθανο να ήμουν ο πρώτος πελάτης) μπήκε μετά από κάνα 5λεπτο στο δωμάτιο και αφού της έκανα κάποιες φιλοφρονήσεις και μου χάιδεψε λίγο το πουλί, με εγδυσε και άρχισε πίπα με προφυλακτικό μετά από δική μου απαιτήση (κάνει και χωρίς). Καταπληκτική πίπα, χωρίς δόντι, κάνει και deepthroat, μου εγλυψε και τα αρχιδια πολύ καλά. Μετά μου έκανε ισπανικό με τις βυζάρες της και μετά κάναμε σεξ σε δύο στάσεις, πισωκολλητο και cowgirl. Ειδικά στο cowgirl έδωσε πόνο, ενώ χουφτωνα και τις φοβερές βυζάρες της. Στο τέλος μου ξαναέκανε ισπανικό και τελείωσα στις βυζάρες της. Εννοείται ότι θα ξαναπήγαινα, καθώς έχω πάει περισσότερες φορές από όλες μαζί της και πάντα περνάω πολύ καλά. Μετά επιστροφή στο σπίτι για να πλυθω και να ετοιμαστώ για γήπεδο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 12, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Sidefucker
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , giorgiodelafuentes2, Καταχθόνιος εκδικητής και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού