Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 160 10
Μπουρδέλα
217945
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Την Αννα την είχα ξαναδεί σε μια παλιά τσάρκα μου και μου είχε κάνει το κλικ. Είναι ο ορισμός του κοντοπουτανου με ωραίο κωλο και βυζι ποίημα. Τόσο όσο σε μέγεθος όσο και με τέλεια ρόγα. Σήμερα είπα να περάσω. Περνάει στο δωμάτιο και με καλησπερίζει με χαμόγελο. Προκαταρκτικά δεν έκανε (μείον εδώ) και ξεκίνησε μια πίπα μέτρια προς κακιά θα έλεγα. Κάπως ξενερωμενος λίγο της είπα να ανεβεί από πάνω. Είχε στενό μουνι και γλείφοντας παράλληλα τα βυζια της καυλωσα. Μετά τη γύρισα ιεραποστολικά όπου παράλληλα έκανα μασαζ στα πατουσακια της. Για τους λάτρες του είδους έχει πραγματικά τις τέλειες πατουσες και δάχτυλα. Κόκκινο χρωμα, μικρα και συμμετρικά! Φτιάχτηκα αρκετά και το τελείωμα έγινε στα βυζια της. Τα πρώτα χυσια φύγανε με περισσότερα χλμ από όσα φευγει η μπάλα μετά από σέρβις του Τζόκοβιτς. Η αννα με φοβερά αντανακλαστικά κάνει στην άκρη να μην να φάει στην μαπα αν και εν τελεί αυτά προσγειώθηκαν κοντά στο λαιμό της. Ίσως ξαναπεράσω στο μέλλον!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 07, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Νοεμβρίου, 2024
Φίλε μου στο πάνω μαγαζί αναφέρεσαι, ενώ έχεις γράψει για το κάτω.
Μήτσος Μπάμπολας
11 Νοεμβρίου, 2024
Έχω την εντύπωση ότι έβαλες λάθος οίκο. Η Άννα είναι στο όροφο, αλλά ΟΚ
takisarg
11 Νοεμβρίου, 2024
Κουβέντα να γίνεται, εγώ προτιμώ τις μεγάλες πατούσες. Έχετε καμία να προτείνετε;
Reuzel
12 Νοεμβρίου, 2024
Αν κανεις μερικες επισκεψεις η μικρη καπως μαλακωνει και ειναι πιο δοτικη.Η πιπα βεβαια παραμενει ατεχνη και βιαστικη αλλα κατα τ'αλλα με ενα 20αρικο τρως φιλετακι που δυσκολα βρισκεις στα μπουρδελακια του 20αρικου.
koulamaria
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4