Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 236 10
Μπουρδέλα
292421
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Με την μαρίνα έχω περάσει αρκετές φορές. Δεν είναι η κοπέλα που θα σου κάνει την τέλεια περιποίηση απλά εμένα με φτιάχνει πολύ η εμφάνιση και το στυλ της. Ψηλή καστανη με ωραία χαρακτηριστικά προσώπου. Σαλοναρει με ένα στρας φόρεμα λες και θα ανοίξει το προγραμμα του Νίκου Βερτη στα μπουζούκια. Είσοδος στο δωμάτιο όπου ξεκινάει με μια πίπα αρκετά καλή. Προσπαθεί και τον βάζει όλο μέσα. Συνέχεια με cow girl όπου χουφτώνω κωλο και γλείφω βυζια. Αφού έχω φτιαχτεί για τα καλά τη γυρνάω ιεραποστολικά όπου πέφτουν και 1-2 στοματοφιλα αν και τα αποφεύγει. Το τέλος με βρίσκει στα 4 όπου τον τρώει χωρίς να παραπονιέται. Συμπερασματικά είναι μια καλή περίπτωση αν και στις υπηρεσίες της δεν είναι τόσο αξιολογεί αν ψάχνεις το κάτι παραπάνω. Συχνά πυκνά λείπει για κάποια διαστήματα στην πατρίδα της και επιστρέφει πάλι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 17, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Θα την τιμήσω αυτή την εβδομάδα,ελπίζω να φτύνει την πουτσα κατά την διάρκεια της πιπας ,έχω ανάγκη από γυάλισμα.
Όλα τα λεφτά πάντως είναι όταν πας να την χύσεις στο σώμα,βγάζει το φόρεμα είτε το ολόσωμο που έχει από πριν πιασμένο στην μέση της και της τα πετας .