Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 105 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Απόγευμα και κατεβαίνω στο μεταξουργείο μη θέλοντας να πάω στα μεγάλα νούμερα της ιάσονας είπα να τα ξεκινήσω από τα μικρά 1 και 1β. Στο 1β δεξιά ανεβαίνοντας τις σκάλες η τσατσά κι μου είπε ότι έχει τη μαργαρίτα άλλο είναι στο δωμάτιο. Αντί να περιμένω έκανα μία βόλτα στα γύρω μαγαζιά αλλά δεν είχαν τίποτα αξιόλογο. Επέστρεψα στη μαργαρίτα μία που την έχω ξεναδοκιμάσει δεν είναι τίποτα το σπέσιαλ σε εμφάνιση. Η Μαργαρίτα είναι ξανθιά gilf με εμφάνιση BBW. Αλλά μέσα στο δωμάτιο είναι από αυτές είναι πάρα πολύ καλή. Πραγματικά με το που μπαίνω μετά από λίγο έρχεται η μαργαρίτα αρχίσαμε τα προκαταρκτικά εκείνοι άρχισε να ασχολείται με τον πουτσο μου. Αφού τον είχε γλύψει καλά καλά και μου λέει όχι ακόμα δεν θέλω να τελειώσεις και παίρνει στο στόμα της μπάλες μου και αρχίζει να μου τις γλείφει σαν να μην υπάρχει αύριο. Με είχε καυλώσει τόσο πολύ που στο τέλος είπα να βάλει τον πουτσο μου στο στόμα της για να αδειάσει της καυλωμένες μπάλες μου. Έτσι και έκανε ρουφώντας μου μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Μετά κίνηση κώθηκε και μου πε να περιμένω στο κρεβάτι πήγε στο νιπτήρα ξυπνήθηκε επέστρεψε με μωρομάντηλα για να μου καθαρίσει την περιοχή. μπουρίλοκο εμφάνισης και λόγω ηλικίας να μην είναι από τις πρώτες επιλογές πολλών πάντως μέσα στο δωμάτιο είναι από τις πιο δυνατές που έχω συναντήσει κεπ πιο διαθέσιμες για διάφορα πραγματάκια. Το μόνο αρνητικός ο συγκεκριμένο μαγαζί είναι η επιμονή της τσατσάς στο να έρθει να χτυπάει τις πόρτες και ειδικά απ τη στιγμή που δεν έχει και άλλους πελάτες σε αναμονή. Πράγμα το οποίο δείχνει να εκνευρίζει ακόμα και την κοπέλα. Για μένα είναι μία καλή επιλογή και βέβαια τύχη να ξαναπεράσω από το σηκωμένο μαγαζί σίγουρα δεν ξέρω να προτιμήσω σε σχέση με άλλες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!