Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 76 10
Μπουρδέλα 151727
Γενική βαθμολογία

1.8
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Οπως κατευθύνομαι στην Οδό Ονείρων για αναζήτηση ξεμπουκώματος βλέπω πολύ κόσμο να μπαινοβγαίνει στο 15. Περίεργο. "Αλλαξαν πρόγραμμα και έφεραν καινούργια τραγουδίστρια;" που θα έλεγε και ο Χάρρυ Κλυν. Χαμός στο σαλονάκι, σαν καθιστή διαδήλωση. Σαμάνθα ανακοινώνεται και κάνει εντυπωσιακή είσοδο αναφωνώντας Hola! Δαγκώθηκα λιγο που είναι Λατίνα, αλλά είχα και άλλο μπλε καβάτζα στην κωλότσεπη, σε περίπτωση φόλας, οπότε μπήκα. Είσοδος κοπέλας μετά απο 5 λεπτά, αλλά αυτή τη φορά τελείως στο μουγκό. Μόνο Hola ξέρει να λέει; Οι απόπειρές μου για socializing στο βρόντο, αναρρωτήθηκα μήπως είναι και κωφάλαλη. Μου περνάει σκούφο σε μισο σηκωμένη πούτσα και αρχιζουν....τα γνωστά με τις Λατίνες. Κάτι σαν πίπα, κάτι σαν "ας ροκανίσουμε λίγο χρόνο, αφού πήραμε το 20άρικο". Καμία αντίδραση στα γλυκόλογά μου, στα χάδια μου. Ενα πτώμα μουγγό, με την μισοσηκωμένη μου πούτσα στο στόμα, περιμένοντας να φύγω. Γνωστό το εργάκι, σηκώθηκα, ντύθηκα και πήγα δίπλα στην αγαπημένη μου Μικαέλα (ακολουθεί κριτική) όπου έπεσαν κορμιά. Παραφράζοντας Τζίμη Πανούση κλείνω με το εξής: "Οπου ακούτε Hola σύντροφοι μακριά! Hola ίσον Φόλα"

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 09, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Geroxekoutis
Σεβαστός
21
Πόντοι:
2.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, Autokinitas, Yatoputso και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Νοεμβρίου, 2024
Συναγωνιστή, είσαι αδικαιολόγητος. Εδώ και καιρό, γράφουν για την συγκεκριμένη, στο forum. Κρίμα, για την φόλα που έφαγες. Τουλάχιστον θα σωθούν πολλά 20άρικα, με την κριτική που ανέβασες.
review reaction 1 Geroxekoutis
10 Νοεμβρίου, 2024
Αδερφέ, το είχα δυστυχώς επισημάνει για τη φολάρα!
Συναγωνιστής που είχε περάσει μου είχε πει πως έφαγε φόλα άλα κρεμ!
10 Νοεμβρίου, 2024
Έρχονται για αρπαχτή. Δεν είναι δηλωμενες, δεν περνάνε από γιατρό, εκτός από φολες είναι κ υγιειονομικις κίνδυνος
10 Νοεμβρίου, 2024
Συμφωνώ, σας ευχαριστώ, είχα διαβάσει τις κριτικές σας. Απλά με πιάνει καμια φορά το ένστικτο του ρεπόρτερ αλλά και ο αλτρουισμός. Δεν ειναι για μένα θέμα ένα πεταμένο 20άρικο. Για ένα φοιτητή μπορεί να είναι, ας το κρατήσει στην τσέπη. διαβάζοντας την κριτική.
review reaction 1 Johnstef, info@123
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4