Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 290 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πήγα συγκεκριμένα για την Λάουρα μετά από καλές κριτικές.

Ηλικία 20 - 25, όμορφο πρόσωπο για λατίνα και σκουρόχρωμο δέρμα όχι έντονο όμως. Είναι κοντοπουτανο με μακριά εντελώς μαύρα μαλλιά έως την μέση. Το βυζί είναι σχεδόν ανύπαρκτο όμως εμένα μου αρέσουν μικρά βυζάκια κατά καιρούς ?. Το καλύτερο όμως πάνω της είναι η κωλαρα που κουβαλάει..

Ξεκίνησε κλασική αεροπιπα λατίνας με καποτα για 30 δευτερόλεπτα. Δεν ζήτησα να συνεχίσει καθώς ήταν ανούσιο.

Της ζητάω να καβαλήσει και δέχεται. Πριν ανέβει όμως βάζει ένα κιλό λιπαντικό και σκέφτομαι αυτό ήταν για σήμερα, αχυστος θα φύγω.

Αλλαγή στάσης κανονικά και πάλι βάζει λιπαντικό. Νόμιζα ότι γαμαω τον αέρα.

Μετά από λίγο της λέω να στηθεί στα 4 μπας και τελείωσω. Και η τύπισσα βάζει πάλι λιπαντικό. Ούτε η λάμα αλυσοπρίονου δεν θέλει τόσο λίπανση τι να πω?️. Στα 4 όμως η κολάρα της είναι θεϊκή. Μοιάζει σαν τα ζελεδακια φράουλας, αφράτα και ζουμερα. Έριξα και κάτι κολοσκαμπιλα, φτιάχθηκα και έτσι έχυσα εντός καποτας.

Δεν μου χάλασε χατίρι, έκανε ότι ζήτησα, έχει τρομερό πίσω μέρος αλλά το λιπαντικό τα χαλάει. Είναι κρίμα καθώς θα ήταν σίγουρα στανταρακι. Αν το κόψει θα την ξαναπάρω σίγουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 25, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
BWC21_athens
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , giorgiodelafuentes2, Επιρρεπής και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Νοεμβρίου, 2024
"Αν το κόψει (το λιπαντικό) θα την ξαναπάρω σίγουρα".

Εάν γνωρίζεις πολλές εργαζόμενες που να δουλεύουν χωρίς λιπαντικό, πες μας κι εμάς Ματάκι
09 Νοεμβρίου, 2024
Καλημέρα
Πιστεύεις ότι δεν πρέπει να βάζουν λιπαντικό με τόσους που θα πάρει εντός βάρδιας?
Ο κάθε αγαρμπος, ο κάθε τυπος που θα μπει βίαια εντος αιδοίου και οι έντονες διεισδύσεις που θα γίνουν δεν θα πονάνε τα τοιχώματα του κόλπου?
review reaction 1 Johnstef
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2