Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 277 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μεσημέρι Τρίτης και άνοδος στον οίκο. Μετά από δύο καταθέσεις σε Χλόη κάτω και Βιολέτα στη Φωκαίας ήθελα κάτι να χαλαρώσω και όχι ένταση. Είδα ξανά την καινούρια λατίνα Πάολα και είπα να τζογάρωΚουλ Πρόκειται για μια κοντούλα αδύνατη λατίνα με σκούρα επιδερμίδα. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Πλήρωσα και μπήκα.
Μετά την έντονη συνεδρία με τη Χλόη, παρότι κουρασμένος, το κατάρτι ήταν για ανεξήγητο λόγο τσίταΑγγελούδι
Μπήκε η κοπέλα μέσα και με είδε καυλωμένο και είπε ωωωχ.
Την έφερα κοντά μου και προσπάθησα να κάνω κάποια υποτιπώδη προκαταρκτικά, χωρίς όμως ανταπόκριση Έρχεται ροπαλιάΈρχεται ροπαλιά Με ρώτησε για φλογέρα και της είπα ελεύθερη. Κοίταζε το κατάρτι και μου έδειχνε τη κοιλιά της. Λες και έχω κανένα γκλοπ και θα τη ξέσκιζαΜαλακία
Της πρότεινα να την απαλλάξω από το γαμήσι, υπό τον όρο να περιποιηθεί με τη γλώσσα όλη την περιοχήΣπασίκλας Δέχτηκε κουτοπόνηρα σκεφτόμενη, νομίζοντας ότι θα με ξεπετάξει σε 1-2 λεπτά Κεφάλι σε τοίχο! Κούνια που σε κούναγε καριολάκιΈρχεται ροπαλιά
Έπιασε το παπάρι και το έβαλε στο στόμα της. Έκανε σχετικά ρηχή πίπα, αλλά χαλαρή και ήρεμη. Της πίεσα λίγο το κεφάλι και τον πήρε βαθύτεραΈρωτας Έκανε και περιποίηση στα μπαλάκια, τα οποία περισσότερο τα φύλαγε παρά τα έγλυφε.
Δεν είναι εικόνισμα να τα προσκυνάς, αρχίδια είναι και θέλουν γλώσσαΧαχαχα!
Της είπα να κατέβει και πιο κάτω και άρχισε μια ήρεμη και χαλαρωτική γλυφοκωλάδαΈρωτας Πάνω που είχα χαλαρώσει, άρχισε να μου λέει finishΚεφάλι σε τοίχο! Της είπα σε λίγο...
Συνέχισε λίγο τη γλυφοκωλάδα και μετά άρχισε να γλύφει τα αρχίδια. Μόλις ένιωσα το κοκτέιλ να φτάνει, πίεσα λίγο το κεφάλι της προς τη σούφρα και παρέδωσα τις βιταμίνες ξαλαφρώνοντας Ναι!
Σηκώθηκε και με κοίταξε με ένα βλέμμα αποχαυνωμένο και ψιλοκακιασμένοΧαχαχα!Χαχαχα!
Όποιος ψάχνεται για φασαρία να πάει να της ζητήσει γλυφοκωλάδα μετά από αυτόΚεφάλι σε τοίχο!Χαχαχα!Κεφάλι σε τοίχο!
Ντύθηκε, πέταξε ένα bye και μπουχός.
Η τσατσά δεν ενόχλησε, αλλά δεν υπερβήκαμε το χρόνο.
Συμπερασματικά, η Πάολα είναι ένα μινιόν σκουρόχρωμο λατινάκι χωρίς διάθεση. Δεν θέλει να κουραστεί για να βγάλει τα λεφτά. Σε μένα σκέφτηκε κουτοπόνηρα για να με ξεπετάξει, αλλά δεν της έκατσεΚουλ Δεν θα την ξαναπάρω και δεν τη συνιστώ!
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;