Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 148 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Αφού ολοκλήρωσα άλλη μία τσάρκα, στην πιάτσα της οδού Φυλής, τελικά κατέληξα στον συγκεκριμένο οίκο, για να περάσω με την Αλεξάνδρα.
Μία κοπέλα, την οποία είχα δεί πολλά χρόνια νωρίτερα, αλλά ποτέ δεν είχα περάσει μαζί της, καθώς ο συγκεκριμένος οίκος εχει επισκιαστεί από την Αντριάννα, η οποία έχτισε τον δικό της μύθο, τον οποίο και διαιωνίζει.
Η Αλεξάνδρα είναι μία νεαρή γυναίκα, μάλλον από την Αλβανία. Σχετικά ψηλή, με καλό σωματάκι. Ωραίος κώλος και μικρό βυζί. Το πρόσωπο της είναι μέτριο, αλλά σαν σύνολο είναι συμπαθητική φυσιογνωμία.
Το πρόγραμμα που προσφέρει είναι υπεραπλό και αποστειρωμένο.
Δεν ήθελα κάτι άλλο, εκείνο το απόγευμα, πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο, μετά από αρκετά λεπτά αναμονής, αφού όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα.
Το δωμάτιο ήταν αρκετά αξιοπρεπές και καθαρό. Εκτός από τον νιπτήρα, υπήρχε ένας καναπές και ένας καλόγερος, που συμπληρώναν την διακόσμηση.
Πέρασα μέσα, γδύθηκα και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Η αναμονή ήταν αρκετά μεγάλη, με αποτέλεσμα να αρχίζω να ξενερώνω.
Καθώς περίμενα την Αλεξάνδρα, από την βαρεμάρα, άρχισα να παρατηρώ το δωμάτιο. Είδα κάποια γκράφιτι, στην πόρτα, τα οποία εκθείαζαν την Αντριάννα. Παρατήρησα, επίσης, ότι έλειπε ο καθρέφτης.
Μετά από πολύ ώρα αναμονής, η Αλεξάνδρα, μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Μου ζήτησε να σηκωθώ και να της δείξω το κινητό μου.
Εγώ σάστισα και απόρησα. Μου είπε ότι φαίνομαι νορμάλ και μου εξήγησε, ότι έχει τσακώσει αρκετούς, οι οποίοι την βιντεοσκοπούσαν παράνομα. Εγώ σηκώθηκα, έβγαλα το κινητό μου, από την τσέπη του μπουφάν και της το έδειξα.
Αυτή το πήρε στα χέρια της, το ακούμπησε στον καναπέ και το σκέπασε με τα ρούχα μου.
Μου ζήτησε συγνώμη και μου αποκάλυψε ότι, την προηγούμενη ημέρα, ζήτησε το ίδιο από έναν μπάρμπα και αυτός το έσκασε τρέχοντας!
Έβγαλε το εσώρουχο και άρχισε να με φιλάει στο σώμα μου. Ξεκίνησε από τον λαιμό και συνέχισε στο στήθος, τα χέρια και τις μασχάλες. Εγώ ρούφαγα τα βυζιά της και ανταπέδωσα τα φιλιά. Της έριξα και κάνα δυο πεταχτά, στο στόμα.
Στην συνέχεια, κατευθύνθηκε προς τα κάτω και άρχισε να μου φιλάει τα αρχίδια. Έκανε και ένα πολύ ελαφρύ γλείψιμο, σταματώντας δύο φορές, για να βγάλει τις πουτσότριχες από το στόμα της. Έχω αφήσει, την ευαίσθητη περιοχή, αξύριστη για κάνα τρίμηνο. Φοράω σκουλαρίκι και αλυσίδα, στο λαιμό, θέλοντας να μοιάζω με επιβήτορα των 70's, όταν γαμάω στα μπουρδέλα.
Θέλω, επίσης, να κάνω πιο επώδυνο, το ελεύθερο στοματικό, στις πουτάνες που το προσφέρουν. Το δεύτερο είναι ένα φετίχ, το οποίο απέκτησα τα τελευταία δύο χρόνια.
Αφού τελείωσε με τα προκαταρκτικά, η Αλεξάνδρα, μου φόρεσε καπότα και ξεκίνησε το τσιμπούκι. Πήρε, όμως, μια στάση, την οποία έβλεπα πρώτη φορά, στην πορνό-καριέρα μου.
Ήταν όρθια και έσκυβε για να με γλύφει, αφήνοντάς με "παγωτό". Τσιμπούκι endo, πρώτη φορά μου πρόσφεραν! Το έκανε, πιθανώς, για να μην της χαϊδέψω τον κώλο και της βάλω χέρι στο μουνί.
Μόλις ένιωσα έτοιμος, της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα και να κλείσει τα πόδια της. Αυτή, μου ζήτησε να τοποθετήσει η ίδια το καυλί μέσα της και έπειτα θα τα έκλεινε. Εν τω μεταξύ, στήθηκε χαμηλά, στο κρεβάτι, με αποτέλεσμα τα πόδια μου να προεξέχουν και να μην βολεύομαι.
Μόλις με έβαλε μέσα της, άρχισα να την σφυροκοπώ. Κατά την διάρκεια του γαμησιού, διόρθωσα την στάση, συνεχίζοντας το σφυροκόπημα, ρίχνοντας της και κάποιες μπάτσες στα κωλομέρια. Αυτή δεν δυσανασχέτησε, σε κανένα σημείο του "αγώνα".
Μετά από λίγα λεπτά έχυσα, μένοντας μέσα της μέχρι να στραγγίξω.
Μόλις αποφάσισα να βγω, από μέσα της, αυτή πήρε πάλι πρωτοβουλία και μου ζήτησε να βγάλει, η ίδια, το καυλί μου.
Αφού βγήκα, σηκώθηκα και κατευθύνθηκα προς τον νιπτήρα.
Αυτή μου πρόσφερε μωρομάντιλο και άρχισε να με ρωτάει διάφορα. Δεν το έκανε από αδιακρισία, αλλά από ανθρώπινο ενδιαφέρον, μιας και το έχει σύστημα, με όλους τους πελάτες.
Με αυτό τον τρόπο, από ότι κατάλαβα, αποφεύγει το στείρο και τυποποιημένο γαμήσι, που προσφέρουν οι περισσότερες κοπέλες στα μπουρδέλα, κάνοντας την επαφή πιο ανθρωποκεντρική.
Όσον αφορά το σεξ μαζί της, δεν έμεινα ικανοποιημένος. Όλος αυτός ο έλεγχος που μου άσκησε, για να μετριάσει κάποιο πιθανό "ατύχημα" πάνω στο γαμήσι, εμένα με επηρέασε αρνητικά και δεν το ευχαριστήθηκα.
Σαν τυπάκι ήταν ευγενική και ξηγημένη, αλλά από την εμπειρία που είχα μαζί της, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τις ουρές και τις αναμονές.
Προσωπικά, ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που πέρασα μαζί της.
Ντύθηκα, χαιρέτησα την τσατσά και έφυγα από το μπουρδέλο, με ανάμεικτα συναισθήματα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
info@123
Μέγας
68
Πόντοι:
4.926
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΣΠΥΡΟΣΣ, Pa Luki Luk, Rodos 87 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2024
Tύπε μου, πολύ ωραία η κριτική σου. Δεν έχεις λόγο να έχεις....συναισθήματα για μία ιερόδουλη. Φιλικά πάντα και με εκτίμηση.
08 Νοεμβρίου, 2024
Πολύ ωραία η κριτική σου.
Για την συγκεκριμένη κοπελια παντως λένε οτι κάνει κ ελεύθερο στοματικό στους συχνούς της πελάτες.
Σου έλεγε όμως κ αυτή ασάφειες... ζήτησε λέει το κινητό ερχόμενη στο δώμα από έναν μπάρμπα κ αυτός έφυγε έντρομος τρέχοντας...δηλαδη γυμνός έφυγε κάτω στην Λιωσιων..
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2