Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 104 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την Λίλια την είχα δει πριν από καιρό αλλά δεν είχα περάσει λόγω απλού προγράμματος , σήμερα όμως είπα να δοκιμάσω γιατί μου αρέσουν οι αφρατούλες. Είναι ξανθιά με κοντό μαλλί, αρκετά ψηλή με ασπρο δέρμα, βυζάρες φυσικές και κωλάρα για χαστούκια. Σαλονάρησε με ένα ολόσωμο κορμάκι που αφήνει να φαίνονται οι καμπύλες της. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο αριστερα που ήταν καθαρό και περιποιημένο. Φρεσκαρίστηκα και μετά από λίγο ήρθε και το κορίτσι.
Πριν ακόμα ξαπλώσει μου είπε ότι της άρεσε το άρωμα μου γιατί αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας. Την ευχαρίστησα και την τράβηξα κοντά μου λέγοντάς της ότι έχει ωραίες βυζάρες. Ναι μου είπε γελώντας και φυσικές όχι φτιαγμένες. Τις έγλειψα για λίγο τα βυζια ενώ αυτή μου χάϊδευε την πούτσα που πολύ γρήγορα πήρε τον ανήφορο. Μου φόρεσε προφυλακτικό και την πήρε στο στόμα.
Έκανε ωραίο τσιμπούκι βαθύ και έγλειψε και μπαλάκια. Της είπα να γυρίσει φάτσα σε μένα για να βλέπω το πρόσωπο της, Συνέχισε το κλαρίνο χωρίς χέρι και με καλό ρυθμό ενώ εγώ το μόνο που έκανα ήταν να της τον χτυπήσω κανα δυο φορές στα χειλάκια . Αφού έφαγε 5-6 λεπτά με την πούτσα μου στο στόμα , ήρθε η ώρα για σεξ. Της είπα να με καβαλήσει αλλά δεν ήθελε γιατί είπε πως ήταν κουρασμένη.
Την έβαλα κανονικά και τον έβαλα στο μουνάκι της ενώ αυτή με παρότρυνε να την γαμήσω δυνατά. Το κάναμε έτσι για λίγο και μετά την έστησα στα τέσσερα για να απολαύσω την κωλάρα της. Εκεί με έφτιαξε περισσότερο και την πρέσσαρα δυνατά χουφτώνοντας και χτυπώντας ελαφρά τα κωλομέρια της.
Συνέχισε να μου λέει να της σκίσω την μουνάρα αλλά ταυτόχρονα στήθηκε και λίγο όρθια , για να μην το κάνω πραγματικά. Όπως και νάχει το τέλος ήρθε μετά από λίγα λεπτά . Με άφησε να στραγγίξω με την άνεση μου , εκεί στήθηκε καλύτερα με το κεφάλι στο στρώμα. Έμεινα μέσα της για ένα με ενάμιση λεπτό κάνοντας της μασάζ στην πλάτη και τους ώμους που φάνηκε να το απολαμβάνει. Με ευχαρίστησε ντύθηκε και έφυγε από το δωμάτιο λέγοντας μου ότι με περιμένει ξανά.
Με το κορίτσι πέρασα αρκετά καλά. Είναι γελαστή και ευχάριστη, δεν κάνει τίποτα τρελό για να πεις ότι θέλω να ξαναπάω σύντομα αλλά δεν είναι βιαστική και ξινή. Σίγουρα αξίζει μια δοκιμή και το τσιμπούκι της αν και με προφύλαξη είναι καλύτερο από το 90% των φολολατίνων.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίλια
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Milfomaniac
Γλομπεάρχης