Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 578 10
Μπουρδέλα
571419
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μεσημέρι Τρίτης και άνοδος στον όροφο, όπου δούλευε η Βιολέτα και μια άλλη χοντρούλα λατίνα. Τη Βιολέτα τη πετυχαίνω εδώ και καιρό σε τσάρκες, αλλά συνέχεια τη κλάνω Είναι μια κοντούλα, τσαχπινούλα λατίνα με ίσια καστανά σκούρα μαλλιά και σιδεράκια. Λίγο σήμερα που με ρώταγε για το άρωμα μου και σε συνδυασμό με το ότι ανακοίνωσε η υπηρεσία ελεύθερη τελειωτική φλογέρα, είπα να δοκιμάσω.
Μπήκε η κοπέλα μέσα και αρχίσαμε τα πειράγματα και τα χαζολογήματα. Μου έδωσε ένα φιλάκι, αλλά αρνήθηκε για συνέχεια
Έγειρε στον πούτσο μου, τον καθάρισε και άρχισε να τον γλύφει. Η πίπα της ήρεμη και χαλαρωτική, αλλά χωρίς τεχνική. Πήγε αμέσως για σεξ, αλλά της ζήτησα λίγο ακόμα. Ξαναμπούκωσε το κατάρτι
Σε λίγο στήθηκε ιεραπόστολο και άρχισα να τη γαμάω με καρφωτά μπασίματα στη μουνάρα της. Τη κάρφωνα και αυτή έλεγε παπαριές στη γλώσσα της
Αλλαγή σε doggy και πήγα να καρφώσω 200άρι με έκτη. Με έκοψε και μου είπε πιο σιγά Τη πήγαινα έτσι για 2-3 λεπτά
Βγήκα απ' τη μούνα της, αφαίρεσα κάλτσα και της είπα να έρθει να τη ραντίσω κοκτέιλ Εκείνη αρνήθηκε
Της είπα πως ανακοινώνεται στο σαλόνι
Πάλι αρνήθηκε
Της είπα πως θα χάσει τις βιταμίνες του κοκτέιλ και τα ειδικά ένζυμα που δίνουν μακροζωία
Ανένδοτη!!!
Την έβαλα να καραμελώνει τρυφερά τα δίδυμα και να χαϊδεύει το κοντάρι. Κάποια στιγμή κατέθεσα το κοκτέιλ και έκανα το σεντόνι μουνί καπέλο
Ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε και γεια σας.
Η υπηρεσία χτύπησε αφού είχαμε τελειώσει.
Συμπερασματικά, η Βιολέτα είναι ένα γλυκό λατινάκι, τσαχπίνικο, αλλά αυτό δεν φτάνει. Δεν δίνει φιλάκια και βασικά αρνείται υπηρεσίες που ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΟΝΤΑΙ όπως το ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΌ ΣΤΟΜΑ. Επειδή είναι γλυκούλα και γενικότερα δεν πέρασα άσχημα, δεν έκανα θέμα. Αλλά δεν θα την ξανατιμήσω!
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Μπήκε η κοπέλα μέσα και αρχίσαμε τα πειράγματα και τα χαζολογήματα. Μου έδωσε ένα φιλάκι, αλλά αρνήθηκε για συνέχεια
Έγειρε στον πούτσο μου, τον καθάρισε και άρχισε να τον γλύφει. Η πίπα της ήρεμη και χαλαρωτική, αλλά χωρίς τεχνική. Πήγε αμέσως για σεξ, αλλά της ζήτησα λίγο ακόμα. Ξαναμπούκωσε το κατάρτι
Σε λίγο στήθηκε ιεραπόστολο και άρχισα να τη γαμάω με καρφωτά μπασίματα στη μουνάρα της. Τη κάρφωνα και αυτή έλεγε παπαριές στη γλώσσα της
Αλλαγή σε doggy και πήγα να καρφώσω 200άρι με έκτη. Με έκοψε και μου είπε πιο σιγά Τη πήγαινα έτσι για 2-3 λεπτά
Βγήκα απ' τη μούνα της, αφαίρεσα κάλτσα και της είπα να έρθει να τη ραντίσω κοκτέιλ Εκείνη αρνήθηκε
Της είπα πως ανακοινώνεται στο σαλόνι
Πάλι αρνήθηκε
Της είπα πως θα χάσει τις βιταμίνες του κοκτέιλ και τα ειδικά ένζυμα που δίνουν μακροζωία
Ανένδοτη!!!
Την έβαλα να καραμελώνει τρυφερά τα δίδυμα και να χαϊδεύει το κοντάρι. Κάποια στιγμή κατέθεσα το κοκτέιλ και έκανα το σεντόνι μουνί καπέλο
Ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε και γεια σας.
Η υπηρεσία χτύπησε αφού είχαμε τελειώσει.
Συμπερασματικά, η Βιολέτα είναι ένα γλυκό λατινάκι, τσαχπίνικο, αλλά αυτό δεν φτάνει. Δεν δίνει φιλάκια και βασικά αρνείται υπηρεσίες που ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΟΝΤΑΙ όπως το ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΌ ΣΤΟΜΑ. Επειδή είναι γλυκούλα και γενικότερα δεν πέρασα άσχημα, δεν έκανα θέμα. Αλλά δεν θα την ξανατιμήσω!
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βιολέτα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2024
Ρε μάγκες, ΕΝΑΣ που να έχει πετύχει Λατίνα που να το μιλάει το σπορ....να μας πει να κάνουμε ουρά. Τι φάση με όλες αυτές. Προσωπικά, πλέον ΔΕΝ περνάω με τίποτα μέσα, όταν ανακοινώνεται Λατίνα. Κάποιες πονηρές τσατσάδες το χουν πάρει πρέφα και δεν ανακοινώνουν απο πού ειναι το κοριτσι. Οταν ρωταω απαντάνε διπλωματικά "απο κάπου είναι και αυτή" ή "τι σημασία έχει κύριε μου", οπότε εκεί παίζει "υφέρπουσα φόλα".
Geroxekoutis
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1