Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 125 10
Μπουρδέλα
357324
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Αναγκαστική επίσκεψη στον συγκεκριμένο οίκο λόγω του ότι η πολυπόθητη Κίρα δεν δούλευε χτες. Αφού λοιπόν έχω ήδη βολτάρει σε 2-3 προηγούμενα σπιτάκια κι έχω αρχίσει να απογοητεύομαι, αποφασισμένος να αυτοϊκανοποιηθώ για κακή μου τύχη μπαίνω και στο Βέργας 7. Μετά απο λίγο βγαίνει η κοπέλα να σαλονάρει και παθαίνω σοκ από την ομορφιά που βλέπω, σχετικά ψηλή με τέλειες αναλογίες , μακρύ μαλλί, κι ένα πολύ όμορφο νεανικό μουτράκι. Χωρίς δεύτερη σκέψη δίνω το μπλε εισιτήριο στην τσατσά για να μου δώσει τη θέση που θα με ταξίδευε στον κόσμο της ηδονής και του πληρωμένου έρωτως. Το δωμάτιο πεντακάθαρο, άνετο και με ντουζιέρα που δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω γιατί έιχα πάει πεντακάθαρος και φρεσκοπλυμένος όπως πάντα. Κάποια στιγμή ανοίγει η πόρτα και μπαίνει το μωρό με ένα πολύ κοντό τζιν σορτσάκι και σουτιέν. Βγάζει το σορτσάκι, μένει με το σουτιέν κι αρχίζει κατευθείαν να μου τον παίζει σπασμωδικά σαν να φούσκωνε λάστιχο με τρόμπα ποδηλάτου. Πάω να κάνω κίνηση να πιάσω βυζί και με κόβει. Μου φοράει καπότα και ξεκινάει ενοχλητική πίπα στο ίδιο στυλ με το προηγούμενο τρομπάρισμα, πάω για δεύτερη φορά να πιάσω βυζί και μου λέει να ηρεμήσω. Της λέω μήπως να σου γλύψω λίγο το μουνάκι μπας και ηρεμήσεις εσύ; Με κοιτάζει με ύφος σαν να την έχεσα στη μάπα και μου λέει δεν κάνω 69. Την καληνύχτισα και της είπα ότι μπορεί να φύγει. Σκέφτηκα να πάω στην τσατσά και να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω αλλά μετά είπα δε γαμιέται και δεν πήγα. Όνομα δεν ξέρω αλλά από τις περιγραφές και την ώρα βάρδιας μπορείτε να καταλάβετε και να αποφύγετε να πετάξετε 20 € στα σκουπίδια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Αν όλα αυτά που λές έγιναν μετά τις 11, τότε η Κίρα είχε σχολάσει και πήγες Βεργας 7 στον όροφο στη Σαμπίνα.