Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 108 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Ελενα λοιπον ή αλλιως Λόλα οπως ειναι το παρατσούκλι της, μια χαριτωμενη μιλφ απο την Αλβανια ηλικιας 35 -38 ετων περιπου.....Η πλακα ειναι οτι για πολλους μηνες πιστευα οτι ειναι Πολωνεζα (ετσι μου ελεγε η ιδια), μεχρι που ενας συναγωνιστης απο εδω μου εστειλε μηνυμα οτι ειναι Αλβανιδα, οποτε μια φορα που πηγα μαζι της και την ειχα ιεραποστολικα οταν τελειωσα της ειπα "ευχαριστω πολυ" στα αλβανικα (το εμαθα απο το google translate) και εκεινη το καταλαβε αμεσως χαχαχα....Εμφανησιακα λοιπον η Λολα ειναι κοντη καπου 1,58-1,60 χωρις τακουνια, εχει ξανθο ισιο μαλλι, ωραιο νορμαλ σωματακι με ωραια στητα βυζακια καπου 1,5 νουμερο, ωραια επιδερμιδα με ωραιο χαμογελο και ματια...εαν εβρισκα ενα αρνητικο στην εμφανιση της αυτος ειναι ο κωλος της ο οποιος εχει μια ταση να ειναι επιπεδος λιγακη ακωλη οπως λεμε, παρολαυτα δεν μας χαλαει... γενικα ειναι μια ομορφη κοπελα για τα δεδομενα της περιοχης...τωρα η υπηρεσιες της θα ελεγα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο κανει τα απολυτως βασικα και θα ελεγα οτι ψιλοβαριεται γενικα...γλωσσοφιλα τα αποφευγει οπως ο διαολος το λιβανι, ισως σε αφησει να της δωσεις κανα φιλι στο μαγουλο και στα βυζακια, για doggystyle δεν προτεινεται καθως και δεν σε προδιαθετει ο πισινος της αλλα και η ιδια δεν βολευεται και πολυ σε αυτην την σταση...για ιεραποστολικο ομως ειναι σχετικα καλη....βαζω ΙΣΩΣ στο αν θα την ξανασυναντουσα γιατι παρολο που εχω παει αρκετες φορες μαζι της, δεν ειναι στις πρωτες μου επιλογες.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;