Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 323 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Χλοη ειναι μια νεαρη κοπελιτσα απο κολομβια οπως μου ειπε. Εμφανισιακα γυρω στο 1.70 την εκοψα ,γλυκο προσωπακι με μικρα βυζακια και piercing στις ρογες.
Βγηκε χαμογελαστη και ευδιαθετη στο σαλοναρισμα της και αυτος σε συνδιασμο με τις καλες κριτικες που διαβασα ηταν ο λογος που περασα.Ημουν λιγο δυστακτικος καθως το σωματοτυπο της δεν ειναι πολυ του γουστου μου, ειναι νταρντανα ενω εγω προτιμω petit.
Μπηκε στο δωματιο χαμογελαστη, με βρηκε χαπλωμενο και καβλομενο στο κρεβατι,δεν παιχτηκαν ιδιατερα προκαταρκτικα, εβαλε τον καβλωμενο πουτσο μου ακαποτο στο στομα της και ξεκινησε μια απο τις καλυτερες πιπες μου μου χουν παρει σε μπουρδελο. Τον εγλυφε παντου , τον επερνε deepthroat, τον εσπρωξε στο μαγουλο της και τον αφησε να πεταχτει, εγλειψε αρχιδια , με κοιταγε με καυλιαρικο βλεμμα καθ'ολη την διαρκεια .
Εγω ετριβα το μουνακι της ( δεν εβαλα δαχτυλο μην αντιδρασει και το χαλασουμε ) και χαϊδευα τον κωλο της ολη την ωρα, και γαμω τις φασεις !!
Την εβαλα ιεραποστολικο και ξεκινησα να καρφωνω ξεκινοντας αργα και ανεβαζοντας σταδιακα ταχυτητα , φιλια στο στομα (χωρις γλωσσα) μεχρι το τελος.
Ειπαμε δυο κουβεντες με το ζορι καθως τα αγγλικα της δεν ειναι καλα, με χαιρετισε και εφυγε.
Γενικα ειναι καλη επιλογη για να μην ρισκαρεις την φολα , λογικα θα ξαναπερασω , μπορει το σωμα της να μην με τρελαινει ιδιαιτερα αλλα εχει κατι που σπανιζει απο πολλες του χωρου, χαμογελο , καλη διαθεση και θεληση να ευχαριστησει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χλόη
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως