Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 160 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ήθελα απεγνωσμένα ένα μπαμπατσικο κορμί να γαμησω και διάβασα κριτικές για Πάολα! Η υπηρεσία ευγενέστερη ανακοινώνει πρόγραμμα .Βγαίνει η κοπέλα στην πίστα και βλέπω είναι ακριβώς αυτό που θέλω! Φουλ δωματια εντομεταξυ...περιμένω ... Μπήκε η κοπέλα στο δωμάτιο ευγενική,πρόσχαρη κάναμε λίγο σοσιαλ και ξεκινάει ένα ελεύθερο στοματικο με ταλέντο!! Ρωτάω αν κάνει και τελειωτικό στο στόμα και είπε δεν ξέρει με ναζί (η απάντηση θα ήταν θετική είπα από μέσα μου) ζητάω να με καβαλήσει και εκεί μάγκες τα είδα όλα! Η κωλαρα της ήταν μεγαλύτερη από την λεκάνη του σώματος μου και εξείχε δεξιά και αριστερά και είχε να πιασεις πρααααμμαα! Καυλωσα τόσο πολύ που δεν άντεξα για άλλη στάση και καρφώνοντας της τον με δύναμη τελείωσα και έπαιξα και καμία 10αρια μπασιματα ακόμα να σταγκιξω! Μόλις βγήκα από μέσα της με ρωτάει "τι;; Τελειωτικό δεν κάναμε" ήταν τόσο καύλα που δεν κρατήθηκα !! Θα ξανά δυναμομετριθει αυτος ο κωλος γιατι δεν πρόλαβα να τον χαρώ από την καύλα! Η Πάολα ειναι ευδιάθετη πρόθυμη να σε κάνει να περάσεις καλά και ομιλητική να πεις και 2 κουβέντες γιατί κουραστικά με τα λατινακια που μπαίνουν μέσα και λένε τα δικά τους !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Morty love Jessica
Σεβαστός
32
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, stadeos, ΣΠΥΡΟΣΣ και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Νοεμβρίου, 2024
Η Παολα ειναι θεσμός ειναι θρησκεία για οσους γουστάρουν μεγάλους σεξυ καυλωτικούς πισινους......στα τεσσερα , να ειναι απο πανω σου ή και ιεραποστολικα...σε ολες τις στασεις πιανεις πραμα...
review reaction 1 Morty love Jessica, Milfomaniac
03 Νοεμβρίου, 2024
Με την συγκεκριμένη δεν έχω περάσει στο δώμα, αλλά φαίνεται καλή καρδιά, καλός άνθρωπος.
review reaction 1 Morty love Jessica, Dsar263
04 Νοεμβρίου, 2024
Είναι δύναμη η παολαρα και το ζει δεν κοιτάει να σε ξεπεταξει, πάρε και τελειωτικό θα με θυμηθείς
review reaction 1 Morty love Jessica
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3