Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 48 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπέρα στην παρέα,

Αυτή την φορά επισκέφθηκα ξανά το συγκεκριμένο μαγαζί και αφού είχα δοκιμάσει και τις δύο κοπέλες που δουλεύουν εκεί και είχα μείνει ευχαριστημένος, αποφάσισα να δω και το ομαδικό τους πνεύμα. Πρωί λοιπόν παρασκευής, τελειώνει η εβδομάδα και είπα να χαλαρώσω. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν Παρασίου 36, όπου εκεί είναι η Μαρία και η Γιάννα. Ανεβαίνω στον πρώτο όροφο, κάθομαι στο σαλόνι, ανακοινώνω ότι θέλω παρτουζα. Το κόστος να αναφέρω ότι είναι 30€ (αλλού πληρώνεις 40). Η Γιάννα ήταν στο δωμάτιο, θα έβγαινε σε λίγο,η Μαρία με καλωσόρισε με το ζεστό χαμόγελο της και με έβαλε στο δωμάτιο με το ντουζ γιατί ήθελα ένα μπανάκι πρίν και μετά. Αφού ετοιμαστηκα ύστερα από λίγη ώρα ήρθαν τα κορίτσια. Εδώ πρέπει να πω ότι ο συνδυασμός Μαρίας και Γιάννας είναι ιδανικός, αφού η εμπειρία και η ζεστασιά της Μαρίας συναντά τα νιάτα και την πληθωρικότητα της Γιάννας. Μπαίνουν μέσα και ξεκινά πρώτα η Μαρία,με χαδακια, προκαταρκτικά, ενώ ακολουθεί και η Γιάννα μαζί. Στοματικό και οι δύο παράλληλα, ενώ στις εναλλαγές οι Γιάννα κάνει ισπανικό. Δεν άντεξα πολύ, δεν πρόλαβα να μπω σε καμμία απο τις δύο,σε λίγα λεπτά είχα τελειώσει με το παίξιμο στο στήθος της ιΓιάννας ( με προφυλακτικό). Είδα λίγο την Μαρία απογοητευμένη γιατί όπως έχω πει απο την πρώτη μου επίσκεψη τιμάει μέχρι και το τελευταίο ευρώ απο το εικοσαρικο. Έτσι όταν η Γιάννα τελείωσε το καθήκον της, έμεινε μαζί μου η Μαρία για ένα σπέσιαλ μασαζακι για περίπου δέκα λεπτά.Χαλάρωσα απίστευτα, μέσα στο δωμάτιο με τα δύο κορίτσια και μετά το μασάζ της Μαρίας, ήταν ότι χρειάζομουν για το τέλος της εβδομάδας. Μπορώ να πω ότι βρήκα το λιμάνι μου σε αυτό το μαγαζί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 01, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Γιάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€