Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 289 10
Μπουρδέλα
245875
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Κυριακάτικη απογευματινή τσάρκα με φιλαράκι και άνοδος στον όροφο. Δούλευαν δύο καινούρια κορίτσια λατινάκια και ξεχώρισα τη Κάρλα. Είναι μελαχρινή, με έξαλες λαχανί ανταύγειες μπροστά (πιθανόν και τρέσες), σχετικά κοντούλα και πολύ τσαχπινούλα. Έχει και κάποια τατουάζ. Είναι σε στυλ το καριολάκι που χτυπιέται Σαββατόβραδο σε δεύτερο-τριτοκλασάτα μπαράκια και στον έχει κάνει πέτρα.
Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Πλήρωσα και μπήκα.
Είσοδος της κοπέλας με πολύ καλή διάθεση και πλακωθήκαμε αμέσως στα ρομαντικά γλωσσόφιλα Χούφτωμα στις βυζάρες, στο κωλί της και φιλιά στις θηλές από μέρους της.
Κατέβηκε και πήρε αμέσως το κατάρτι στο στόμα της που το έγλυφε με μανία. Έκανε και ωραίο πέρασμα από τις μπάλες, που τις έκανε λαμπίκο
Εφαρμογή κάλτσας και καβάλα στο άλογο. Ρομαντικά γλωσσόφιλα και σκίσιμο της δεκτικής μουνάρας της
Μόνη παραφωνία ότι κοίταξε το smartwatch της
Αλλαγή στάσης στα τέσσερα, με δυνατές πουτσιές βογγητά και κάρφωμα στη μήτρα. Οι παλμοί είχαν ανέβει επικίνδυνα
Μετά από αρκετή ώρα στα τέσσερα, αφαίρεσα τη καπότα και της έδωσα το καυλί μου στο στόμα. Έγλυφε ωραία το κατάρτι και καραμέλωνε με πάθος τα δίδυμα
Κέρασμα του κοκτέιλ που πήγε στο χέρι και στην κοιλιά μου.
Φιλάκια, αγκαλίτσες και καλό βράδυ.
Η υπηρεσία δεν ενόχλησε.
Συμπερασματικά, η Κάρλα είναι ένα τσαχπίνικο λατινάκι με καλές υπηρεσίες και όρεξη. Κάνει καλό τσιμπούκι και γαμιέται ωραία. Μόνη παραφωνία είναι ότι κοιτάζει το ρολόι της
Εγώ μελλοντικά θα ξαναπεράσω να ρίξω επαναληπτική...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Πλήρωσα και μπήκα.
Είσοδος της κοπέλας με πολύ καλή διάθεση και πλακωθήκαμε αμέσως στα ρομαντικά γλωσσόφιλα Χούφτωμα στις βυζάρες, στο κωλί της και φιλιά στις θηλές από μέρους της.
Κατέβηκε και πήρε αμέσως το κατάρτι στο στόμα της που το έγλυφε με μανία. Έκανε και ωραίο πέρασμα από τις μπάλες, που τις έκανε λαμπίκο
Εφαρμογή κάλτσας και καβάλα στο άλογο. Ρομαντικά γλωσσόφιλα και σκίσιμο της δεκτικής μουνάρας της
Μόνη παραφωνία ότι κοίταξε το smartwatch της
Αλλαγή στάσης στα τέσσερα, με δυνατές πουτσιές βογγητά και κάρφωμα στη μήτρα. Οι παλμοί είχαν ανέβει επικίνδυνα
Μετά από αρκετή ώρα στα τέσσερα, αφαίρεσα τη καπότα και της έδωσα το καυλί μου στο στόμα. Έγλυφε ωραία το κατάρτι και καραμέλωνε με πάθος τα δίδυμα
Κέρασμα του κοκτέιλ που πήγε στο χέρι και στην κοιλιά μου.
Φιλάκια, αγκαλίτσες και καλό βράδυ.
Η υπηρεσία δεν ενόχλησε.
Συμπερασματικά, η Κάρλα είναι ένα τσαχπίνικο λατινάκι με καλές υπηρεσίες και όρεξη. Κάνει καλό τσιμπούκι και γαμιέται ωραία. Μόνη παραφωνία είναι ότι κοιτάζει το ρολόι της
Εγώ μελλοντικά θα ξαναπεράσω να ρίξω επαναληπτική...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2024
Όνομα κοπέλας
Κάρλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Νοεμβρίου, 2024
Βάρδια;
B
BIGMAN1
01 Νοεμβρίου, 2024
BIGMAN1 2η βάρδια
Μήτσος Μπάμπολας
01 Νοεμβρίου, 2024
Καλή είναι η κοπέλα αλλά υπερβάλεις φίλε και στα 8 λεπτά στα 71 χτυπάνε την πόρτα! Θα την κάψεις όπως έχεις κάνει με την Ειρήνη στο δίδυμο 22! Που δεν είναι όπως την περιγράφουν! Μήπως είσαι ξεχωριστός και σε γουστάρουν όλες οι πουτανες!!!
Amor2033
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3