Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 190 10
Μπουρδέλα
289572
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Το Αλινακι μας λοιπόν μια Ρουμάνα κάπου στα 30 έτη ίσως και λίγο λιγότερο, όμορφα κατανεμημένα τα κιλά της αλλά δεν την λες ούτε τσουπωτη ούτε αδύνατη στηθακια 2αρια και μουνακι μοσχομυριστο, ήρθε μετά τα καθαριστικά και αφού γδυθηκε ξάπλωσε δίπλα μου στα 4 με ανασηκωμένη την κωλαρα της να βλέπω από τον καθρέφτη μου τρυφτηκε έπεσαν και μερικά στοματοφιλα χωρίς γλώσσα και αφού έγινα πέτρα Καποτά και πίπα καλής ηδονικοτητας με προσπάθειες να τον πάρει όλο, την πέρασα και εγώ πινέλο σε 69 όμορφο και ευωδιαστό μουνακι είχε. Πρώτη στάση από πάνω της πιπίλα την ρογα της για αρχή μην μείνουν παραπονεμένα μετά σφυροκόπημα και εγώ να θωπεύω τα κωλομερια της αφού είχα βάλει έτσι τα χέρια μου για να την ανασηκωνω κιόλας με τα πόδια της τέρμα ανοιχτά. Το τέλος ήρθε στα 4 μετά από 4-5 λεπτά κοπανημα καλό και άδειασα εντός καποτιδιου. Εγώ μούσκεμα ακόμα και η Αλίνα είχε ιδρώσει. Στραγγιγμα ικανοποιητικό, για Ρουμάνα είναι η περίπτωση που ακυρώνει τον κανόνα ότι οι Ρουμάνες είναι όλες φολες για εμένα πάντα.
Υγ μου είπε πάει στην πατρίδα της αρχές της άλλης βδομάδας χωρίς να μου πει πότε θα γυρίσει ακριβώς
Υγ μου είπε πάει στην πατρίδα της αρχές της άλλης βδομάδας χωρίς να μου πει πότε θα γυρίσει ακριβώς
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;