Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 323 10
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη στο μαγαζί όπου δούλευαν τρεις κοπέλες. Ξεχώρισα τη Χλόη που είναι καινούρια και ομορφούλα. Είναι σχετικά ψιλή, με ίσια μακριά μαύρα μαλλιά, πίρσινγκ στις θηλές και ένα χαρακτηριστικό τατουάζ ζέβρα στο αριστερό πόδι-κώλο. Παρότι είναι λατίνα, δεν έχει τα κλασσικά λάτιν χαρακτηριστικά και άνετα στο δρόμο θα τη περνούσα για Ελληνίδα. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Πλήρωσα και μπήκα.
Ήρθε η κοπέλα και ήταν κάπως συγκρατημένη. Της έκανα μερικά κοπλιμέντα, αγκαλίτσες και χαζολογήματα. Αφού έσπασε ο πάγος, την τράβηξα πάνω μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστεΈρωτας Δίνει ωραία φιλιά, αλλά αποφεύγει να γίνουν γλωσσόφιλα.
Κατέβηκε πιο κάτω και πήρε το σηκωμένο κατάρτι μου στο στόμα της. Κάνει ωραία και αισθησιακή πίπα με κοιτάγματα κατά τη διάρκεια τηςΈρωτας Μου έκανε αρκετή ώρα πίπα και deepthroat!
Εφαρμογή κάλτσας και καβάλα στο άλογο. Της κάρφωνα γρήγορα τη μουνάρα ενώ δίναμε αισθησιακά φιλιάΈρωτας
Αλλαγή στάσης σε doggystyle με γρήγορους ρυθμούς. Έδειχνε να της αρέσει και να μην έχει θέμα με τα γρήγορα καρφώματα.
Την έστησα μπρούμυτα και της έριχνα καρφωτές πουτσιές στο ωραίο μουνάκι τηςΝαι!
Γύρισμα στα πλάγια και αμέσως έβαλα έκτη ταχύτητα. Ωραίο ξεμούνιασμα και ξυστές χαστουκιές στο κωλαρίνι τηςΝαι!
Τέλος, την έβαλα να μου πάρει πίπα και κάποια στιγμή ήρθε το κέρασμα του βιταμινούχου κοκτέιλ, που πήγε στα πόδια και στην κοιλιά μου.
Η υπηρεσία δεν ενόχλησε, αλλά είχε σφουγγαρίσει με τόσο νερό που γλυστρούσε επικίνδυνα Κεφάλι σε τοίχο!
Συμπερασματικά, η Χλόη είναι μια όμορφη κοπελίτσα που αν νιώσει άνετα αφήνεται στο γαμήσι. Δεν κάνει γλωσσόφιλα, αλλά δίνει ωραία φιλιά. Έκανε και ένα light εξτραδάκι που δεν ξέρω αν είναι στο πρόγραμμα της και δεν θέλω να το αναφέρω.
Αν συνεχίσει θα την ξαναπάρω για συγκριτική κατάθεση...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 30, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χλόη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;