Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 62 10
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Κοιτάω να δω ποιες εργάζονται και βλέπω την Αλίνα και την Ροσα....
Λέω την Αλίνα την ξέρω,πάμε και βλέπω...
Φτάνω στον οίκο και η ευγενική υπηρεσία μου ανακοίνωσε ότι είναι τα κορίτσια στο δωμάτιο και να περιμένω.
Πρώτη βγαίνει η Ροσα με γυαλακια ξανθό μιλφ γύρω στα 40+ με καλό σώμα για την ηλικία της (μου αρέσει η λίγο Κυτταρίτιδα οπότε σε συνδιασμό με τον όμορφο Κόλο είπα μάλλον να μπω, αλλά δεν πρόλαβα, βγήκε το Αλινακι με τσαχπινια και όλο χάρη και με το όμορφο χαμόγελο και την νεανική εμφάνιση 21 με 23 έτη την κάνω άλλαξα γνώμη και πήγα στα σίγουρα μια και είχα ξαναβρεθεί μαζί της απέναντι στο 12Α.
Μπήκε το κορίτσι στο δωμάτιο και αρχίσαμε ένα χαμουρεμα λες και ήμουν με την γκόμενα μου, χάδια, φιλάκια και μου λέει ξάπλωσε και αφήσου στα χέρια μου. (Ενημερωτικά δεν κάνει πίπα χωρίς) Αλλά σε δύο λεπτά είχε γίνει κατάρτι και την γυρνάω 69 που όταν σε βλέπει καθαρό σε αφήνει και δώσαμε ρεσιτάλ, μετά γύρισε ιεραποστολικό και φιλαγα τα όμορφα ποδαράκια της και τον έβαζα βαθιά στο υγρό μουνάκι της που της άρεσε πολύ και ειχε βγάλει υγρά (δεν βάζει λιπαντικά) και εκεί τελείωσα στην αγκαλιά της σαν εραστές...

Ενημερωτικά αξίζει και τιμάει το μπλε παράβολο παρά το νεαρό της ηλικίας της που μερικές σε βλέπουν σαν ξεπετα...
Το κακό είναι ότι Κυριακή σταματάει και πάει στην πατρίδα της για τρεις μήνες!!!
Αλινα μην μας ξεχάσεις....

Οπότε τώρα που θα λείπει θα δοκιμάσω και την Ρόσα που έμεινα με την απορία και αναμένεται αξιολόγηση νέα...

Καλά να περνάτε μύστες και να γαματε με προσοχή και όχι πάνω στην καύλα να κάνετε τον κασκαντέρ που ίσως σας βγεί ξυνο μετά....
Πρώτα σκεφτόμαστε πάντα με το πάνω κεφάλι.....

Καλά να περάσεις Αλίνα και σε περιμένουμε σε τρεις μήνες!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 29, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;