Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 134 10
Μπουρδέλα
216376
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρωινη επισκεψη στην Ειρηνη. Προκειται για νεαρη ξανθια κοπελα (20 χρονων συμφωνα με τον τσατσο), γυρω στο 1.60 και κατι, με πολυ ομορφο γλυκο προσωπακι.
Τιποτα extreme στο δωματιο , προκαταρκτικα με φιλια στο λαιμο και χαδια, στην πιπα παρολες τις προσπαθειες μου δεν τον επαιρνε ολον μεσα.
Χεκινησαμε στα τεσσερα στιν ακρη του κρεβατιου ωστοσο την αλλαξα γρηγορα σε ιεραποστολικο (δεν γινεται να εχεις τετοιο μουτρακι στο δωματιο και να μην το βλεπεις καθως το γαμας ), εκει η φαση απογειωθηκε, την καρφωνα δυνατα και γρηγορα , ο ηχος του σωματος μου να χτυπαει στο δικο της σε συνδιασμο με τον ηχο του κρεβατιου που κουνιοταν και ετριζε ενω εβλεπα αυτη την γλυκια φατσουλα να αναστεναζει ηταν και γαμω.
Εκατσα για λιγο μεσα της μετα το τελος, ηθελα να πουμε καμια κουβεντα αλλα δυστηχως δεν μιλαει ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα. Μετανιωνω που δεν ειχα παει μαζι της πριν σταματησει μιας και υποψιαζομαι οτι τοτε εκανε πιο πολλα που τωρα τα εχει κοψει,αλλα δεν πειραζει,παραμενει εξαιρετικη επιλογη.
Τιποτα extreme στο δωματιο , προκαταρκτικα με φιλια στο λαιμο και χαδια, στην πιπα παρολες τις προσπαθειες μου δεν τον επαιρνε ολον μεσα.
Χεκινησαμε στα τεσσερα στιν ακρη του κρεβατιου ωστοσο την αλλαξα γρηγορα σε ιεραποστολικο (δεν γινεται να εχεις τετοιο μουτρακι στο δωματιο και να μην το βλεπεις καθως το γαμας ), εκει η φαση απογειωθηκε, την καρφωνα δυνατα και γρηγορα , ο ηχος του σωματος μου να χτυπαει στο δικο της σε συνδιασμο με τον ηχο του κρεβατιου που κουνιοταν και ετριζε ενω εβλεπα αυτη την γλυκια φατσουλα να αναστεναζει ηταν και γαμω.
Εκατσα για λιγο μεσα της μετα το τελος, ηθελα να πουμε καμια κουβεντα αλλα δυστηχως δεν μιλαει ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα. Μετανιωνω που δεν ειχα παει μαζι της πριν σταματησει μιας και υποψιαζομαι οτι τοτε εκανε πιο πολλα που τωρα τα εχει κοψει,αλλα δεν πειραζει,παραμενει εξαιρετικη επιλογη.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
AN - τονίζω το αν - τα έκανε τα παραπανίσια, είναι λογικό επόμενο να τα κόψει με το χαμό που γινόταν.
Και φταίνε οι διάφοροι μαλάκες που διατυμπάνιζαν τα ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ έξτρα της κοπέλας.
Όταν κάποια έχει περισσότερη πελατεία από όση μπορεί να διαχειριστεί, για πόσο καιρό θα μπορέσει να διατηρήσει καλό επίπεδο υπηρεσιών;