Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 134 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Α ΜΕΡΟΣ
Είχε ξημερώσει Κυριακή. Δεν ήταν μία απλή Κυριακή, ημερολογιακά τουλάχιστον, καθώς ήταν μία ημέρα μετά του Αγίου Δημητρίου και μία πριν από την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Ξύπνησα μετά τις 12:30 (13:30, αφού είχε αλλάξει η ώρα) και ήμουν κομμάτια. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είμαι σε ερειπιώδη κατάσταση, αφού για 6 μήνες, συνεχόμενους, δούλευα χωρίς κανένα ρεπό!
Έφαγα πρωινό, ντύθηκα, καβάλησα την μηχανή και κατέβηκα στην πιάτσα. Πήγα καρφωτός στο «σπιτάκι» της Ιωαννίνων 3, όροφος. Η επίσκεψή μου μόνο τυχαία ήταν, καθώς είχα διαβάσει στο forum για την Άννα.
Η Άννα είναι ένα ξανθό milf, με αξιοπρεπή εμφάνιση και σώμα, για την ηλικία της. Το πρόγραμμα που προσφέρει είναι κανονικό, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Πλήρωσα την τσατσά, αφού το σκέφτηκα για ένα λεπτό και πέρασα στο ευρύχωρο δωμάτιο. Έβγαλα τα ρούχα μου, ξάπλωσα και την περίμενα γυμνός. Μετά από λίγα λεπτά, η Άννα, μπήκε μέσα. Αφού με ρώτησε διάφορα πράγματα, προχωρήσαμε στο παρασύνθημα.
Έβγαλε το δικτυωτό εσώρουχό της, αφήνοντας τελείως γυμνό, το κορμί της. Εγώ την αγκάλιασα και άρχισα να γλύφω τα, ελαφρώς πεσμένα, στήθη της. Αφού τελείωσα το μπαλαμούτι, ξάπλωσα και απόλαυσα το στοματικό της.
Μου έγλυψε τα αρχίδια, μόνο μετά από προτροπή μου. Δεν ψηνόμουν να την γαμήσω και αποφάσισα να τελειώσω με πίπα. Της το είπα, δίνοντάς της και τις ανάλογες προδιαγραφές.
Αυτή με άκουσε και ξεκίνησε ένα πολύ βαθύ, λαρυγγάτο τσιμπούκι, με πάρα πολύ σάλιο. Μετά από λίγα λεπτά πίπας, της τα έδωσα όλα στο στόμα, βογκώντας, παράλληλα, από την ηδονή.
Τα ρούφηξε όλα, στραγγίζοντάς με. Τον έβγαλε από το στόμα, μου έδωσε μωρομάντηλα και πήγε στον νιπτήρα, όπου τα έφτυσε. Ευχαρίστησε, ο ένας τον άλλον και κάπως έτσι τελείωσε, αυτή η μικρή ερωτική συνεδρία.
Πλύθηκα, ντύθηκα, ευχαρίστησα την τσατσά και βγήκα έξω από τον οίκο. Συνοψίζοντας, η Άννα είναι ένας καλός και ευδιάθετος άνθρωπος, με διάθεση να ικανοποιήσει τον πελάτη. Σε καμία περίπτωση, δεν έδειξε σημάδια επικίνδυνης πόρνης, καθώς έχουν γράψει για αυτή και την έχουν κατηγορήσει, γνωστοί και μη εξαιρετέοι μπουρδελιάρηδες, ότι τους ζητούσε ακάποτο σεξ.
Ανέβηκα στην μηχανή και πήγα στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, όπου επισκέφτηκα την Πανελλήνια Έκθεση Στατικού Μοντελισμού, καθώς είμαι μοντελιστής, αν και έχω χρόνια να φτιάξω κάποιο μοντέλο.

Β ΜΕΡΟΣ
Έχοντας εισιτήριο για το ματς με τον Άρη και αρκετό χρόνο, αποφάσισα, μετά την Έκθεση, να περάσω μια βόλτα από την οδό Φυλής.
Πρώτη στάση ήταν το μπουρδέλο της οδού Διδύμου 22, καθώς είχα να περάσω με κοπέλα από πέρυσι. Μπήκα μέσα και έκατσα στον καναπέ. Ήμουν μόνος στο σαλόνι και ο τσάτσος μου ανακοίνωσε δύο κοπέλες, την Μαρίνα και την Ειρήνη.
Ακούγοντας το όνομα της Ειρήνης, μου ήρθαν στο μυαλό οι τραγελαφικές σκηνές που περιγράφονταν στο forum, προ διμήνου: Αγάμητα, κατεστραμμένα ναυάγια, να πηγαίνουν αρκετές ώρες, πριν ανοίξει ο οίκος, για να μπουν πρώτοι μέσα στο δωμάτιο. Πολλοί, από αυτούς, ήταν στημένοι στις γωνίες, ενώ κάποιοι άλλοι έβοσκαν σε παρακείμενη αλυσίδα καφέ.
Διαβάζοντας τα σχόλια, σου δημιουργούταν η εντύπωση ότι στο «μαγαζί» δούλευε κάποια εστεμμένη καλλιστείων ή κάποια κοπέλα απαράμιλλης και εξωτικής ομορφιάς, με απίστευτο πρόγραμμα.
Καθώς, ο τσάτσος, παρουσίαζε τις κοπέλες, ένα τέτοιο ναυάγιο έκανε την εμφάνισή του στο σαλόνι. Είδε την πρώτη κοπέλα έξω από την πόρτα(!) και μόλις του ανακοινώθηκε ότι υπάρχει και δεύτερη κοπέλα και το όνομά της είναι Ειρήνη, έβγαλε το 20ρικο από την τσέπη και πέρασε μέσα στο δωμάτιο, γράφοντάς με στα αρχίδια του, τρώγοντάς μου την σειρά. Σκέφτηκα να κάνω φασαρία, αλλά πρυτάνευσε η λογική.
Βλέποντας την Ειρήνη, το σκέφτηκα να περάσω μαζί της. Πρόκειται για ένα 20χρονο πιπίνι, με καλό σώμα και μέτριο πρόσωπο. Το παρουσιαστικό της δεν δικαιολογεί, σε καμία περίπτωση, τον πολύ μεγάλο ντόρο που είχε δημιουργηθεί, όταν πρωτοεμφανίστηκε.
Πέρασα στο δωμάτιο, έβγαλα τα ρούχα μου με αργές κινήσεις, καθώς προηγούνταν ο μπάρμπας που μου έκλεψε την σειρά. Πηγαίνοντας προς το κρεββάτι, σκεφτόμουν την επίθεση που θα του έκανα έξω από το μπουρδέλο:
Την ώρα που θα περπατούσε αμέριμνος, θα πήγαινα σιγά-σιγά πίσω του και θα του τράβαγα μία ξεγυρισμένη σφαλιάρα, που θα τα έβλεπε όλα κωλυόμενα. Όμως, για καλή του τύχη, η Ειρήνη ήρθε πρώτα σε εμένα.
Άρχισε να με φιλάει στο στήθος, ενώ εγώ της πιπιλούσα τον λαιμό. Παράλληλα, της χάιδευα το μουνάκι, αγγίζοντας και την ροδέλα της. Της έβγαλα το σετ που φορούσε, αποκαλύπτοντας ένα ωραίο και λαχταριστό κορμάκι. Άσπρο καθαρό δέρμα, κωλαράκι και στήθη για ρούφηγμα και δάγκωμα.
Την ξάπλωσα, μπήκα από πάνω της και άρχισα να ρουφάω τα ωραία βυζάκια της. Αυτή υπέμεινε καρτερικά το μπαλαμούτι που της έκανα, χωρίς να δυσανασχετεί. Έπειτα ξάπλωσα, αυτή μου πέρασε καπότα σε μελάτη πούτσα και ξεκίνησε να με τσιμπουκώνει.
Η πίπα της ήταν μέτρια, αλλά λόγω της ηλικίας και του όμορφου νεανικού κορμιού της, επήλθε γρήγορα η στύση, αν και είχα χύσει πριν, στο στόμα της Άννας. Την έστησα στα τέσσερα, έκλεισα τα πόδια της, τούρλωσα το κωλαράκι της και κάρφωσα την ψωλή μου, μέσα στο φιλόξενο μουνάκι της.
Ξεκίνησα να την σφυροκοπάω, χαϊδεύοντας το σώμα της. Αυτή προσπαθούσε να αποφύγει το γαμήσι, παίρνοντας τέτοια θέση, ώστε να μου κόβει την φόρα. Έχυσα μέσα της, μετά από πολύ λίγα λεπτά.
Ντύθηκε, με ευχαρίστησε και έφυγε από το δωμάτιο. Το ίδιο έκανα και εγώ, ευχαριστώντας τον τσάτσο στην έξοδο. Ο τύπος ήταν σοβαρός, ευγενικός και ξηγημένος. Καμία σχέση με τις αντιπαθητικές κυράτσες, που δουλεύουν υπηρεσία στα άλλα μπουρδέλα.
Εν κατακλείδι, η Ειρήνη, είναι ένα πιπίνι μέτριας εμφάνισης. Το πρόγραμμα που προσφέρει είναι απλό και υπέρ-αποστειρωμένο. Δεν φιλάει, δεν κάνει ελεύθερο στοματικό, δεν γλύφει αρχίδια, δεν σε αφήνει να χύσεις σε στόμα ή βυζιά και στο γαμήσι είναι φυγόπονη.
Οι γνωστοί-άγνωστοι, την είχαν κατηγορήσει για ακάποτο γαμήσι. Σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα, κατά την διάρκεια της συνεδρίας. Η κοπέλα δεν μιλάει καν ελληνικά!
Ακόμα και τώρα, που γράφω αυτή την κριτική, προσπαθώ να βρω ένα σοβαρό λόγο, για το μπούγιο που είχε γίνει τότε. Έχω ταξιδέψει σε 13 χώρες, αυτή η ξεφτίλα που γίνεται με τις πουτάνες, δεν την έχω δει πουθενά στον κόσμο! Ενώ το μουνί είναι παντού φθηνό, εδώ στην Ελλάδα, εξακολουθούν να το πληρώνουν πολύ ακριβά!
Όσον αφορά εμένα, αφού παρακολούθησα το ματς στο ΟΑΚΑ, επέστρεψα σπίτι, έβαλα ΕΡΤ3 και είδα τον Παναθηναϊκό να αλώνει το ΣΕΦ. Μετά το ντέρμπι, παρήγγειλα πίτσα και σαλάτα του ΣΕΦ (καμία σχέση με το μπάσκετ). Ντερλίκωσα, κούμπωσα μια coca cola zero και για επιδόρπιο έφαγα σουφλέ σοκολάτας. Αν και από μικρό παιδί δεν γουστάρω τις Κυριακές, η συγκεκριμένη συγκαταλέγετε σε μία από τις καλές!
Το μάθημα της ημέρας ήταν το εξής: Όπου ακούς πολλά κεράσια, πάρε και μικρό καλάθι ή όπως λέω εγώ: Όπου ακούς πολλά κεράσια... είναι λαϊκή!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
info@123
Μέγας
68
Πόντοι:
4.926
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pa Luki Luk, boudog, Jack_of_all_trades και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Οκτωβρίου, 2024
Σε ποιες χώρες είναι φθηνό το μουνι;
28 Οκτωβρίου, 2024
Πολύ καλή 'ξήγα τού τσάτσου να στείλει την κοπέλα πρώτα σε εσένα.
review reaction 1 Dimp107, info@123
28 Οκτωβρίου, 2024
""Διαβάζοντας τα σχόλια, σου δημιουργούταν η εντύπωση ότι στο «μαγαζί» δούλευε κάποια εστεμμένη καλλιστείων ή κάποια κοπέλα απαράμιλλης και εξωτικής ομορφιάς, με απίστευτο πρόγραμμα""

Eτσι ακριβώς όπως τα έγραψες είναι.....ολοσωστος συναγωνιστή!

Εγω σε γρήγορη τσαρκα πριν ενα μήνα πέτυχα σαλονι 8 άτομα αναμονή. Την δεύτερη κοπέλα την είχαν γραμμένη κ περίμεναν όλοι την Ειρήνη. Παίζει να ήμουν ο μόνος εκεί μέσα που δεν την γνωριζε ούτε την είχε δει ποτέ.
Περίμενα κ εγω να δω κανέναν αιθέρα κ να μείνω παγωτό από την εμφάνιση της.
Αντίθετα βγήκε ένα μικρό κοριτσάκι με μέτριο πρόσωπο αβυζο αδύνατο κοντό σαλονάρισμα με παντόφλες ότι να ναι δηλαδή κ με λίγο πεταχτο πολύ λίγο τονίζω κολαρακι που έκανε λίγο αντίθεση στο υπόλοιπο αδύνατο σώμα. Γρήγορο σαλονάρισμα κ εξαφανιζολ.....
Δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένω 8 άτομα για να πάρω σειρά....ειδικά για μέτριας εμφάνισης κορασίδα.

Ίσως την δοκιμάσω αν δεν βρω κάτι καλύτερο ή καποιο νέο τεμάχιο για μενα στην περιοχή την ώρα κ τη βάρδια που θα κάνω την τσαρκα!!!
review reaction 1 Mistis2008, Hase, Milfomaniac και 2 άλλα μέλη
28 Οκτωβρίου, 2024
"""""Ενώ το μουνί είναι παντού φθηνό, εδώ στην Ελλάδα, εξακολουθούν να το πληρώνουν πολύ ακριβά"""""
Μάλλον φίλτατε το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει,μάλλον οι 13 χώρες που έχεις πάει είναι τριτοκοσμικές ...... μουνί όμορφο και νεαρό και με παροχές πληρώνεται πολύ πολύ ακριβά στης ανεπτυγμένες χώρες....
28 Οκτωβρίου, 2024
Οι γνωστοί-άγνωστοι την είχαν "κατηγορήσει" για ακάποτο γαμήσι ή μήπως ακριβώς το αντίθετο;
Άφησαν δηλ. να εννοηθεί σαφώς ότι η κοπέλα δεχόταν και ακάποτο για να δώσουν το σύνθημα "ακάποτοι ορμάτε";
Με αποτέλεσμα βέβαια να χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο τις ουρές;
29 Οκτωβρίου, 2024
Προκειται για την Ιρινα( ειρηνη) που ηταν στο φωκαιας 27 ημιοροφο?
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6