Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 275 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πέρασα από Λιοσίων 73β αφού είδα πως ήρθαν δύο καινούργιες λατινες . Η χλόη και η Καταλίνα . Μια χαρα εμφανισιακά για τα γούστα μου η Καταλίνα χοντρούλα με αφράτο Κωλο και η χλόη με κανονικό σώμα πολύ ωραία μάτια, πρόσωπο,σκουλαρίκια στις ρογες. Πληρώνω και περνάω στο δωμάτιο όπου τις περίμενα. Έρχονται τα κορίτσια τα οποία με ρώτησαν από που είμαι ,(είπα Αλβανία)και όρμηξαν πάνω μου και άρχισαν να γλυφοντε μεταξύ τους στα βυζιά ,μπαίνω και εγώ στο παιχνίδι και αφού ρουφηξα και τα βυζιά τις χλόης που είχε σκουλαρίκια που ήταν κάτι που πρώτη φορά συνάντησα (yummy)
Καυλιάρες και η δύο είχαν σκοπό να με κάνουν να περάσω καλά και τα κατάφεραν. Σηκώνομαι και πετάω έξω τον πουτσο μου και ζητάω Καποτά την φοράνε και αρχίζουν να μου τον κάνουν λαμπικο πολύ ωραίο τσιμπούκι και από τις δύο deep throat και γλείψιμο αρχιδιων και να με κοιτάνε στα μάτια . Πιάνω την χλόη την βάζω στα τέσσερα και αρχίζω να σπρώχνω μέσα στο μουνακι της (μια χαρά αίσθηση) και αρχίζω παράλληλα να γλωσσοφιλιεμαι με την Καταλίνα
,όπου τώρα ήρθε η σειρά της .
Αλλαγή Καποτας ξανά τσιμπούκι και εδώ άρχισαν να γλωσσοφιλιουντε μεταξύ τους δεν έχασα ευκαιρια και μπήκα κεγω τριπλό γλωσσοφιλο μαζί τους πρώτη φορά δίνω (καυλαααα) και συνέχεια με Καταλίνα και γλείψιμο βυζιά χλόης .Αφού έσπρωξα λίγο ζήτησα χύσιμο στα βυζια τους το οποίο δέχτηκαν . Άδειασα ,φιλάκια στα μάγουλα στις κούκλες Κολομβιανες αποτι είπαν.
Και φυγαν .
Πολύ ωραία εμπειρία πέρασα σούπερ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 26, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χλόη
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Καταλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι