Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 300 10
Μπουρδέλα
288391
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Διαβάζοντας τις κριτικές και τα σχόλια στα φόρουμ για την Νικόλ αποφασίζω να την δω. Διαπιστώνω ότι ήταν η ίδια Νικόλ που δούλευε και στον όροφο στο 59 (την είχα δει 2..3 φορές). Η Νικόλ είναι από Βραζιλία αρκετά ψιλή με τα πορνοτακουνα της και νταρντανα στο πλάτος ,2.0 βυζάκι τίμιο και μια κωλαρα πολλών κυβικών καθώς και ωραίο φατσακι. Βλέπω την κωλαρα αυτή και σε συνδιασμό με τον δυνατό όγκο της λέω θα δοκιμάσω. Ήρθε στο δωμάτιο με αλλά τακούνια από αυτά που φορούσε και είδα διάφορα στο ύψος ...ψιλοξενερωσα. η κοπέλα δεν μιλάει καθόλου (δεν ξέρει καμία γλώσσα φαίνεται) μόνο κουνούσε το κεφάλι της. Πίπα μέτρια θα έλεγα με σκούφο καθώς παρατήρησα τα δάχτυλα των ποδιών της ήταν πιο απαίσια και απεριποιητα από φασαια στα Εξάρχεια . Της λέω να έρθει να κάτσει από πάνω μου και με το που με πλησιάζει μύριζε τόσο έντονα αλκοόλ εξου και τα χαχαχα χουχουχου πίσω από την κουρτίνα στο σαλόνι (Ε μετά πως να μην έχεις γάζα στον αστράγαλο κοπέλα μου)! Έκατσε για πραγματικά 5 μπασιματα και μου λέει πάμε doggy! Ε είχα ξενερώσει λέω τουλάχιστον να χύσω με θέα αυτή την κωλαρα και να πάει στο καλό. Έκατσε ομωσ δεν διαμαρτυρήθηκε με βαθιά μπασιματα αρκετα στενό μουνακι με ωραία αίσθηση ! Με λίγα λόγια η κοπέλα από εμφάνηση είναι πάρα πολύ καλή αλλά από υπηρεσίες επίφοβη
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι