Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 76 10
Μπουρδέλα
151774
Γενική βαθμολογία
3.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Μετά από μια κουραστική μέρα στο Ekali Club καβάλησα το range rover προς άγρα κρέατος στα φτηνοσόκακα του κέντρου, την προηγούμενη μέρα είχα πάει στο γάμο του Αντρεούλη Ευαγγελόπουλου (ακα Εθνικός σταρ) που παντρεύτηκε ένα προικοθήρικο τσογλάνι για του αφήσει όλη την περιουσία, έτσι είναι οι σωστές (κενο)νίες, ο έχων πρέπει να δίνει, με αυτή τη λογική διάλεξα και γω τη Λούνα αν και το φολόμετρο χτύπησε κόκκινο από το σαλόνι. Στο κρεβάτι δεν διέψευσε τις χαμηλές προσδοκίες μου (εξ ου και δεν ζήτησα καν 69 που ανακοινωνόταν, δεν ήθελα να το ζορίσω το κορίτσι). Μετά από μια- σχετικά καλή- πίπα την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να πιστονιάζω το νεανικό κωλάρι της, πτώμα να γαμούσα πιο πολύ φασαρία θα έκανε (μάλιστα κάποια πτώματα κλάνουν και μέσα στην κάσα, έχει παρατηρηθεί αυτό και οφείλεται σε πεπτικά αέρια που έχουν μείνει στον οργανισμό). Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω και κει που θέλω να καταλήξω είναι πως έκανα τόσο δρόμο με το Range για να γαμήσω ένα έπιπλο. Τώρα αν είναι θύμα τράφικινγ δεν ξέρω (αυτό είναι δουλειά του νταβά και της αστυνομίας και όχι του πελάτη) αλλά εδώ που τα λέμε καλύτερα να έμενα στην Εκάλη και να γαμούσα τον Ανδρεούλη...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 26, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λούνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Σπανιότατα βλέπω καλή κριτική από κοπέλες με προέλευση από εκείνα τα μέρη...
Ίσως όλοι νομίζουν ότι έχουν την Σακίρα μπροστά της...δυστυχώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ έτσι.