Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 48 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπερα σε ολους, σημερα για πρωτη φορα επισκεπτηκα την Μαρια και μετα λυπης μου μετανιωνω που αργησα τοσο πολυ. Οντας καινουργιος σε αυτο το site, διαβαζω απο αλλα μελη οτι η κοπελα ειναι αρκετα χρονια και ειναι κριμα που δεν μπορεσα να την γνωρισω νωριτερα. Μικροκαμωμενη (τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρα μπουκαλακια), ξανθα μαλλια,ωραιο δερμα και ζεστο χαμογελο. Το μαγαζι πεντακαθαρο και ησυχο, οι επιλογες μουσικης χαλαρες, οπως αρμοζει σε ενα μερος που πας να χαλαρωσεις. Περιμενωντας στο σαλονι την σειρα μου γιατι ολα τα δωματια ηταν γεματα, η ατμοσφαιρα ωραια ωσπου ηρθε η σειρα μου για το δωματιο. Μεσα ολα καθαρα ,τα σεντονια μοσχομυριζαν (μπηκα στο πρωτο δωματιο που εχει την επιλογη του ντουζ αν και δεν χρειαζοταν αλλα ειναι ενα συν αυτο σε σχεση με αλλα μαγαζια). Μετα απο λιγο ερχεται η Μαρια, χαμογελαστη, ευδιαθετη,αμεσως ενιωσα χαλαροτητα . Πρεπει να πω οτι δεν συναναταει κανεις ευκολα κοπελες με την διαθεση και την ζεστασια της Μαριας. Φιλικη, υπομονετικη, το προγραμμα ειναι νορμαλ σεξ με προφυλαξεις,αφηνει ελευθερα πιασιματα,αγκαλιες και πρωκαταρκτικα. Ενα πολυ μεγαλο συν ειναι οτι η υπηρεσια δεν χτυπαει την πορτα στο δεκαλεπτο, μπορεις να κατσεις 3-4 λεπτα ακομα αν δεν φτανει το δεκαλεπτο για να τελειωσεις. Επισης, επειδη τελειωσα νωρις , δεν εφυγε αμεσως αλλα μου εκανε μασαζ τιμωντας τα 20 ευρω που εδωσα μεχρι τελευταιου λεπτου. Στο μαγαζι επισης δουλευει και η Γιαννα, την οποια μαλλον θα επισκεπτω την επομενη φορα. Νιωθω τυχερος που βρηκα την Μαρια γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν βρισκεις ευκολα χαρακτηρες σαν την κοπελα αυτη αλλα και τις υπηρεσιες που προσφερει αφου δεν υπαρχει η αυστηροτητα του δεκαλεπτου που συναντας σε αλλα μαγαζια , οπως επισης και η καθαριοτητα του μαγαζιου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 26, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mutsodringo, ZANCLOD72, TRR και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Οκτωβρίου, 2024
Μήπως ξερεις αν κάνει παρτουζίτσα με τη Γιάννα?
28 Οκτωβρίου, 2024
ναι κανει παρτουζα με την γιαννα στα 30 ευρω.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2