Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 134 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η κριτική είναι για τον οίκο στο ισόγειο.
Πήγα με φιλαράκι στο Διδύμου 27 για παρτούζα . Δούλευαν Φωτεινή και Τάνια αλλά δεν έκαναν παρτούζα δυστυχώς. Οπότε αφησα το φιλαράκι να το ξεζουμίσει η Τάνια και ξεκίνησα ποδαράτος για την Αγκύρας. Ανεβαίνοντας όμως την Διδύμου βλέπω το φωτάκι ανοιχτό και μπαίνω να πάρω μάτι καθώς σπάνια μπαίνω εκεί.
Δούλευαν Μαρίνα και Στέλλα . Μου άρεσαν και οι δύο αλλά διάλεξα Μαρίνα επειδή ήταν πιο νταρντανομούνα , ενώ αντικειμενικά η Στέλλα ήταν πιο καλό κορμί και φορούσε και καυλοεσώρουχα. Πληρώνω και περνάω στο δωμάτιο στο βάθος δεξιά όπως μπαίνεις το οποιο ήταν τέλειο. Ακριβώς όπως πρέπει να είναι για να γαμήσεις σαν άνθρωπος και να το ευχαριστηθείς.
Μεγάλο σιδερένιο κρεβάτι, πεντακάθαρα σεντόνια σιδερωμένα. Κουνουπιέρα πάνω από το κρεβάτι, καθρέφτης πίσω από το προσκέφαλο και γενικά από τα πιο περιποιημένα που έχω δει σε διάφορους οίκους.
Ξαπλώνω στο κρεβάτι και μετά από λίγο έρχεται και η Μαρίνα που είναι Ρωσίδα με κοντά ξανθιά μαλλιά. Άσπρο δέρμα , αρκετά ψηλή με μεγάλα φυσικά βυζιά και πεταχτή ρόγα. Εχεί κάποια κιλάκια παραπάνω αλλά δεν την λες χοντρή. Αυτό που μου άρεσε όμως περισσότερο είναι η κωλάρα της που είναι μεγάλη και σφιχτή. Έρχεται λοιπόν στο πλάι του κρεβατιού βγάζει το στριγκάκι και έρχεται πάνω μου.
Ξεκινάει να με φιλάει στο στήθος , με μυρίζει και μου λεει , ωραίο άρωμα μου αρέσει πολύ και με ρωτάει ποιο είναι . Της λέω Αρμάνι και με ρωτάει αν θα το βρει στο Χόντος. Της λέω ναι και συνεχίζει να με φιλάει ενω κατεβαίνει χαμηλότερα και ξεκινάει να γλείφει μπαλάκια. Φτιάχνομαι κατευθείαν και στο καπάκι παίρνει την πούτσα μου στο στόμα. Γλείφει εναλλάξ πούτσα και μπαλες και αφού εχω πλήρη στύση σταματάει για σεξ . Της ζητάω να συνεχίσει λίγο ακόμα και τα κάνει για κανα λεπτό ακόμα.
Μετά σταματάει μου φοράει προφυλακτικό και πάει να στηθεί στα τέσσερα ενώ είμαι ακόμα ξαπλώμενος. Της λέω να με καβαλήσει , βάζει λίγο σάλιο στο μουνάκι της και με καβαλάει .
Κάθεται πάνω μου και απολαμβάνω την κωλάρα της, ενώ την φέρνω πιο κοντά μου για να γλείψω και λίγο τις βυζάρες της. Δεν καθεται για πολύ ετσι, σηκώνεται και στήνεται στα τέσσερα.
Εδώ είναι ακόμα καλύτερα έχω θέα την κωλάρα της και βλέπω και από τον καθρέφτη.
Το μόνο άσχημο στην όλη φάση ότι βογγάει συνεχώς , χωρίς να κάνει καμία διακοπή κάτι που μου φαίνεται ψεύτικο και είναι λίγο σπαστικό. Την έχω στα τέσσερα και την γαμάω συνεχώς πότε έντονα και πότε πιο σιγά. Αυτή πότε στήνεται χαμηλά και πότε σηκώνει την πλάτη σχεδόν όρθια, κάτι που με κουράζει γιατί πέφτει αρκετό βάρος στα πόδια μου. Συνεχίζω γαμήσι δυνατό αλλά αντιλαμβάνομαι ότι δεν μου έρχεται να τελειώσω με τίποτα αν και το στήσιμό της είναι πολύ καλό και το απολαμβάνω το γαμήσι.
Αυτή δεν λέει τίποτα και ας καθυστερώ , η δυσανασχέτηση φαίνεται ότι αλλάζει συνεχώς στάση γιατί την έχω έτσι κάνα δεκάλεπτο. Επειδή κατάλαβα ότι ο εγκέφαλος είχε δώσει σήμα να μην χύσω, παίρνω την απόφαση να το τελειώσω γιατί πάντω σέβομαι τα κορίτσια και δεν μου αρέσει να τα ταλαιπωρώ.
Σταματάω και της λέω , μωρό μου δυστυχώς δεν μου έρχεται να χύσω, αλλά όλα οκ δεν πειράζει. Περιμένω να σηκωθεί να φύγει αλλά προς έκπληξη μου, με ξαπλώνει στο κρεβάτι και αρχίζει να μου την παίζει. Της ζητάω να μου πάρει πίπα μπας και τελειώσω και μου λέει εντάξει αλλά μην τελειώσεις στο στόμα μου. Μου αφαιρεί το προφυλακτικό και αρχίζει να γλείφει ελαφρα μπάλες ενώ μου τον παίζει. Την αφήνω να γλείφει και την παίζω μόνος μου για κάνα δίλεπτο αλλά τίποτα. Καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω και την ταλαιπωρώ τσάμπα , ενώ έχω ξεχάσει να πω ότι η υπηρεσία είχε χτυπήσει ελαφρώς την πόρτα εδώ και ώρα αλλά η Μαρίνα δεν ανέφερε τίποτα , ούτε μου είπε να βιαστώ και να τελειώνω. Οπότε την σταματάω , την ευχαριστώ για την προσπάθεια που έκανε, και της λέω ότι δεν μπορώ να τελειώσω , αλλά δεν φταίει αυτή σε κάτι οπότε όλα καλά. Με ευχαρίστησε κι αυτή , φόρεσε το κυλοτάκι της και έφυγε.
Το κορίτσι μου άφησε καλή εντύπωση , ειδικά η συμπεριφορά της και η ανεκτικότητα της και στο συνεχές πήδημα και στην υπέρβαση του χρόνου κατά πολυ , καθως κόντεψα το εικοσάλεπτο στο δωμάτιο. Αλλη στην θέση θα είχε φύγει πολύ νωρίτερα αφού της το είχα πεί και από μόνος μου. Και η συμπεριφορά της υπηρεσίας ήταν καλή , αφού κι αυτή έκανε ένα χτύπημα στην πόρτα και μετά δεν ξαναενόχλησε. Επίσης το δωμάτιο ήταν στην τρίχα. Τέλειο απ´ όλες τις απόψεις.
Οπότε θα έλεγα ότι αν σε κάποιον του αρέσει εμφανισιακά να περάσει και θα το ευχαριστηθεί καθώς το κορίτσι είναι πολύ υπομονετικό.
Ίσως κάποια στιγμή να ξαναπεράσω κι εγώ για να της χύσω.
Φεύγοντας σκεφτόμουν ότι αν είχα πάρει την Στέλλα που είναι πιο μικροκαμωμένη και την γαμούσα τόση ώρα και με τόση ένταση θα την σακάτευα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 22, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
161
Πόντοι:
32.478
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, Yatoputso, Ημεδαπος και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Οκτωβρίου, 2024
Είναι η Μαρίνα που πέρασε και απο Φώκαιας 17?
24 Οκτωβρίου, 2024
μπράβο στην κοπέλα, δεν είναι συχνές τέτοιες συμπεριφορές
review reaction 1 Milfomaniac
24 Οκτωβρίου, 2024
@Geroxekoutis δεν ξέρω μύστη μου. Εγώ πρώτη φορά την είδα εκεί
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3