Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 70 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Ναταλία είναι μια κοπέλα αδυνατη με 0 στήθος αλλά είναι από τα σώματα που μου αρέσουν,δεν περνούσα μέσα αν και την είχα δει αρκετές φορές γιατί στο σαλόνι είναι αγέλαστη και φοβόμουν ότι είναι φόλα, μετά διάβασα κάτι κριτικές και πέρασα,λοιπόν η κοπέλα μπαίνει στο δωμάτιο φιλάκια χαδακια κτλ με άφησε είναι γλυκούλα μου πήρε μια ωραία πιπα και όταν την έβαλα στα τέσσερα εκεί ήταν απόλαυση με το να βλέπω και το κωλαράκι της,την ρώτησα για έχτρα χρήματα για κωλαράκι αλλά δεν ήθελε και δεν την πίεσα είναι γλυκό κορίτσι αξιζει

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 09, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
13
Πόντοι:
371
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, tasoskatan, Ημεδαπος και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Οκτωβρίου, 2024
Σορρυ ρε μπρο αλλα καποιος συναγωνιστης εγραψε προσφατα οτι η Ναταλι παντρευτικε και ειναι και εγκυος...και εγω ο ιδιος πριν καμια βδομαδα περασα απο τον οικο και η τσατσα μου ειπε οτι η Ναταλι εχει σταματησει.....Επεστρεψε δηλαδη? Αν οντως ισχυει τοτε αυτο ειναι σημαντικο νεο...
24 Οκτωβρίου, 2024
Αρχικά σκέφτηκα ότι χάθηκε, έβαλε στεφάνι κ ειναι κ έγκυος πως γίνεται να είναι εκεί αλλά μετ είδα ημερομηνία επίσκεψης αρχές αυγουστου κ είπα Ok.
24 Οκτωβρίου, 2024
Καλησπέρα παίχτη μου έχω γράψει ότι είναι κριτική Αυγούστου, δεν ήξερα ότι σταμάτησε η ναταλι
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3