Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 304 10
Μπουρδέλα
301723
Γενική βαθμολογία
2.6
Εμφάνιση κοπέλας
2.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
επισκεψη μετα απο πολυ καιρο στα μαγαζια της Λιοσιων και στην βραδινη/μεταμεσονυχτια βαρδια(τα 2-3 στανταρακια που εχω στην περιοχη δυστυχως δουλευουν πρωι),η κατασταση οσο αφορα την εμφανιση των εκδιδομενων απο τραγικη εως απελπιστικη,εκτος απο τον οικο στο Βεργας οπου δουλευει μια πιτσιρικα με πιασιματα(Βικτωρια αν συγκρατησα το ονομα της).επομενη επιλογη και αστοχη οπως αποδειχτηκε αποτελεσε η τυπισα που ειχε βαρδια στον συγκεκριμενο οικο,δεν συγκρατησα ονομα αλλα προκειται για ρωσοφωνη η οποια δεν μιλαει γρι ελληνικα η αγγλικα με λιγο αγρια φατσα,βυζια 3αρια με νερουλιασμενη αισθηση και λιγα κιλα στην περιφερεια.Εμφανιστηκε με ολοσωμο κορμακι και με προστυχο χαμογελο κατι το οποιο με εκανε να περασω στα ενδοτερα.Μετα απο πεντε περιπου λεπτα αναμονης μπηκε μεσα αμιλητη,σκουπισε τον πουτσο μου με ενα μωρομαντηλο μουρμουριζοντας κατι στην γλωσσα της,αρχιζοντας μια μονοτονη πιπα 1-2 λεπτων.Η στυση ηλθε γρηγορα συνεπεια της πολυημερης αποχης,και η συνευρεση ολοκληρωθηκε με πολυ δυσκολια λογω του ξενερωματος απο μερους μου.Αυτα απο μενα ελπιζοντας να γλιτωσω καποιον φιλο απο αναλογη εμπειρια
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 17, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;