Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 125 10
Μπουρδέλα
357884
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Πέρασμα πριν καιρό από την περιοχή, επέλεξα τον αμαρτωλό δρόμο λόγω ευκολότερου parking, με σκοπό να αδειάσω οπωσδήποτε.
Ξεκινώντας από το Β3 (με τη γνωστή γριά - υπηρεσία, όπου άλλα λέει κ άλλα εννοεί, χαμένη εντελώς στο διάστημα), συνάντησα 2 αδιάφορες κοπέλες για τα γούστα μου, απέναντι μια μεγάλη (gilf) σίγουρα άνω των 50, θα μπορούσε να τιμηθεί δυνητικά κάποια στιγμή, στο Β7 πάνω δυο χοντρές - τέρατα κ έτσι κατέληξα στο υπόγειο.
Η Άννα βγήκε δυνατά, χαιρέτησε στάθηκε αγέρωχη, μου άρεσε το σαλονάρισμα της, παρότι κινήθηκε ελάχιστα, σκέφτηκα πως εκείνη τη στιγμή δεν έχω άλλη επιλογή, καθώς μου άρεσε και το σώμα της.
Το μαγαζί δεν είχε καθόλου κίνηση, έδωσα το μπλε παράβολο κ πέρασα στο δωμάτιο.
Η Άννα είναι αγέλαστη, σοβαρή, κανονικού ύψους, γύρω στο 1,68, με βυζί 2,5 περίπου, ενισχυμένο, ωραίο πόδι αλφάδι, ψηλό κώλο, σε χαλάει λίγο το πρόσωπό της, χωρίς να είναι άσχημη, νεκρό, ανέκφραστο..
Δωμάτιο καθαρό με ντους κ πετσέτα.
Ένα μικρό φρεσκάρισμα κ ήρθε το κορίτσι.
Την πήρα μια αγκαλιά , που δεν ανταποκρίθηκε δυστυχώς όπως έπρεπε, κατάλαβα αμέσως πως πρέπει να αυξήσω συμμετοχή, βούληση και διάθεση προκειμένου να φθάσω στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Ισχνή συμμετοχή, καθόλου ξεσηκωτική, διεκπεραιωτική σε μεγάλο βαθμό..
Τα θετικά στοιχεία της το στοματικό που κάνει, όπου νοιώθεις τη γλώσσα της παντού στο πέος, σα να μην φοράς προφυλακτικό, θα τολμούσα το ρήμα "χορεύει" τη γλώσσα της πάνω στη βάλανο, νοιώθεις τα "χτυπήματά" της , όλα τα προκαταρκτικά της περιορίστηκαν στο στοματικό, ήθελα περισσότερα, αλλά δεν πήρε πρωτοβουλίες.. Ήταν παθητικά ψυχρή.
Έτσι μετά την πίπα, ξεκίνησα με ιεραποστολικό, με καύλωσε τα μάλα που δίπλωσε τα πόδια της στην πλάτη μου, άλλαξα σε cow, την τράβηξα πάνω μου με σκοπό να νοιώσω τα βυζιά της, που έχουν υποστεί επεξεργασία, για να τελειώσω με πισωκολλητό σφυροκόπημα, βλέποντας τον υπέροχο στητό κώλο της..
Όπως ανέφερα, πολύ μικρή η συμμετοχή της, δεν αφήνει περιθώρια εκ νέου αναζήτησης, αν αλλάξει αυτό θα μπορούσε να έχει μια μερίδα ανδρών, ως σταθερούς πελάτες, έχει ωραία κορμοστασιά, ελκυστικό βυζί, όμορφο κώλο, κάνει πολύ αισθησιακό στοματικό, αλλά τίποτε δεν είναι αρκετό από μόνο του.
Η συνολική εικόνα δυστυχώς δεν πείθει..
Ήταν μια εμπειρία με μια κοπέλα που κινήθηκε στα όρια της μετριότητας, έπαιξε το ρόλο της τυπικά σωστά, με "ξεφόρτωσε" κανονικά, δε κλαίω τα λεφτά μου, αλλά δεν έχω κάτι έντονο να θυμάμαι, για να την τιμήσω δεύτερη φορά, άλλωστε γράφω κριτική, μετά από καιρό..
Κλείνοντας, θα συμπληρώσω εδώ τον τίτλο της κριτικής :
"Άννα - Nαι στη γυναίκα, Όχι στην ερωμένη".
Χρόνος παραμονής ~ 8΄.
Ξεκινώντας από το Β3 (με τη γνωστή γριά - υπηρεσία, όπου άλλα λέει κ άλλα εννοεί, χαμένη εντελώς στο διάστημα), συνάντησα 2 αδιάφορες κοπέλες για τα γούστα μου, απέναντι μια μεγάλη (gilf) σίγουρα άνω των 50, θα μπορούσε να τιμηθεί δυνητικά κάποια στιγμή, στο Β7 πάνω δυο χοντρές - τέρατα κ έτσι κατέληξα στο υπόγειο.
Η Άννα βγήκε δυνατά, χαιρέτησε στάθηκε αγέρωχη, μου άρεσε το σαλονάρισμα της, παρότι κινήθηκε ελάχιστα, σκέφτηκα πως εκείνη τη στιγμή δεν έχω άλλη επιλογή, καθώς μου άρεσε και το σώμα της.
Το μαγαζί δεν είχε καθόλου κίνηση, έδωσα το μπλε παράβολο κ πέρασα στο δωμάτιο.
Η Άννα είναι αγέλαστη, σοβαρή, κανονικού ύψους, γύρω στο 1,68, με βυζί 2,5 περίπου, ενισχυμένο, ωραίο πόδι αλφάδι, ψηλό κώλο, σε χαλάει λίγο το πρόσωπό της, χωρίς να είναι άσχημη, νεκρό, ανέκφραστο..
Δωμάτιο καθαρό με ντους κ πετσέτα.
Ένα μικρό φρεσκάρισμα κ ήρθε το κορίτσι.
Την πήρα μια αγκαλιά , που δεν ανταποκρίθηκε δυστυχώς όπως έπρεπε, κατάλαβα αμέσως πως πρέπει να αυξήσω συμμετοχή, βούληση και διάθεση προκειμένου να φθάσω στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Ισχνή συμμετοχή, καθόλου ξεσηκωτική, διεκπεραιωτική σε μεγάλο βαθμό..
Τα θετικά στοιχεία της το στοματικό που κάνει, όπου νοιώθεις τη γλώσσα της παντού στο πέος, σα να μην φοράς προφυλακτικό, θα τολμούσα το ρήμα "χορεύει" τη γλώσσα της πάνω στη βάλανο, νοιώθεις τα "χτυπήματά" της , όλα τα προκαταρκτικά της περιορίστηκαν στο στοματικό, ήθελα περισσότερα, αλλά δεν πήρε πρωτοβουλίες.. Ήταν παθητικά ψυχρή.
Έτσι μετά την πίπα, ξεκίνησα με ιεραποστολικό, με καύλωσε τα μάλα που δίπλωσε τα πόδια της στην πλάτη μου, άλλαξα σε cow, την τράβηξα πάνω μου με σκοπό να νοιώσω τα βυζιά της, που έχουν υποστεί επεξεργασία, για να τελειώσω με πισωκολλητό σφυροκόπημα, βλέποντας τον υπέροχο στητό κώλο της..
Όπως ανέφερα, πολύ μικρή η συμμετοχή της, δεν αφήνει περιθώρια εκ νέου αναζήτησης, αν αλλάξει αυτό θα μπορούσε να έχει μια μερίδα ανδρών, ως σταθερούς πελάτες, έχει ωραία κορμοστασιά, ελκυστικό βυζί, όμορφο κώλο, κάνει πολύ αισθησιακό στοματικό, αλλά τίποτε δεν είναι αρκετό από μόνο του.
Η συνολική εικόνα δυστυχώς δεν πείθει..
Ήταν μια εμπειρία με μια κοπέλα που κινήθηκε στα όρια της μετριότητας, έπαιξε το ρόλο της τυπικά σωστά, με "ξεφόρτωσε" κανονικά, δε κλαίω τα λεφτά μου, αλλά δεν έχω κάτι έντονο να θυμάμαι, για να την τιμήσω δεύτερη φορά, άλλωστε γράφω κριτική, μετά από καιρό..
Κλείνοντας, θα συμπληρώσω εδώ τον τίτλο της κριτικής :
"Άννα - Nαι στη γυναίκα, Όχι στην ερωμένη".
Χρόνος παραμονής ~ 8΄.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας να γράψω μισή κριτική ακόμα για την Άννα.
Η κοπέλα είναι αντικειμενικά πολύ όμορφη, αψεγάδιαστο κορμί νεαρής γυναίκας, μακρύ πόδι αλφάδι, στητό κώλο, κοιλιά πλάκα, προκλητικό στήθος. Με άλλα λόγια είναι ερωτεύσιμη.
Πράγματι δεν παίζει θέατρο, εμένα με κέρδισε αμέσως μόλις την είδα, βγήκε στο σαλόνι κ μου είπε : "Γεια σας, είμαι η Άννα, θέλετε να περάσετε"?
Κάτι που με αφόπλισε, δεν το σκέφτηκα καθόλου, είπα ναι κ πέρασα.
Στα του αγώνα, το είπα κ στην κριτική, παίρνει όσκαρ στο στοματικό, αν ήμουν 20 ετών θα τελείωνα 3 φορές σε μισή ώρα, η γλώσσα της σε καταπίνει, τη νοιώθεις παντού, κάνει ότι θέλει την πούτ@@ σου, παραδίνεσαι. Επίσης κάτι που με διέγειρε απίστευτα εγκεφαλικά , ήταν όταν δίπλωσε στο ιεραποστολικό, τα μακριά πόδια της στην πλάτη μου, μια πολύ συντροφική κίνηση, ένοιωσα πως πηδάω τη γκόμενα μου, σα να με νοσταλγούσε από καιρό.. σα να της είχα λείψει..
Η Άννα έχει πολύ όμορφο πρόσωπο, ψυχρό όμως, αγέλαστο, έχει μια μελαγχολία το κορίτσι, κάνει τη δουλειά τυπικά, δε σου βγάζει οικιότητα..
Τη διακρίνει όμως μια μοναδικότητα, είναι απόλυτα ξεχωριστή σε ένα πράγμα : Είναι ανεπιτήδευτα αθώα.
Κινείται κ αντιδρά σα να μη γνωρίζει ούτε το χώρο, ούτε το περιβάλλον εργασίας, αλλά ούτε κ το αντικείμενο της υπηρεσίας που προσφέρει, γι αυτό κ δεν ειρωνεύεται, δεν ξινίζει τα μούτρα της αν δεν περάσεις στο δωμάτιο, όπως κάνουν κατά κόρον οι χοντρές που είναι από πάνω της κ όχι μόνο αυτές φυσικά..
Μέσα στο μυαλό της, υποθέτει (στρεβλά) φαντάζομαι πως είναι υπάλληλος σε τυροπιτάδικο, πουλά μπουγάτσες κ πίτσες, έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με μια τέτοια κοπέλα.
Αν βελτίωνε λίγο τη συμμετοχή της, γινόταν λίγο πιο θερμή, όχι διαχυτική αλλά κρατώντας ισορροπίες, θα αποκτούσε ισχυρότατο εκτόπισμα στην πιάτσα, θα γινόταν λαϊκό προσκύνημα.
Αναρωτιέμαι αν κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επιτευχθεί, στην περίπτωση που την επισκεπτόταν κάποιος 2-3 φορές την βδομάδα κ γνωριζόταν μαζί της, θα άλλαζε κάτι?
Ψήνομαι να την επισκεφθώ κ πάλι αν την πετύχω.
Θα άλλαζε άραγε ο τίτλος της κριτικής μου σε "Ναι στην Ερωμένη" ??
Χμμ... Μένει να αποδειχθεί..