Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 295 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η κριτική είναι για τον οίκο στο ισόγειο.
Δούλευαν 2 κορίτσια αλλά μου τράβηξε την προσοχή η Νικόλ. Όπως καθόμουν στον χαμηλό καναπέ και βγήκε στο σαλόνι μου φάνηκε πανύψηλη. Η τσατσά την παρουσίασε ως "Μια κατηγορία μονη της ". Ο ορισμός της νταρντανομούνας, λέω με αυτήν πρέπει να παλέψω στο δωμάτιο οπότε πλήρωσα και πέρασα.
Μετά από λίγο ήρθε και η Νικόλ που μιλάει ελάχιστα ελληνικά και καθόλου αγγλικά. Το μόνο που μου είπε είναι ότι είναι από Βραζιλία και είναι στην Ελλάδα κάπου δέκα μήνες. Γδύθηκε και ήρθε δίπλα μου, την τράβηξα πάνω μου και της εγλειψα τα βυζιά. Μόλις σηκώθηκε λίγο το εργαλείο μου πέρασε προφυλακτικό και άρχισε πίπα καθισμένη στο πλάι μου σε πλαγιαστή θέση και με πρόσωπο προς τα μένα. Πίπα λατινικής σχολής εντελώς ατεχνη και αδιάφορη κρατώντας συνεχώς την πούτσα μου με το χέρι και γλειφωντας την υπόλοιπη. Στο λεπτό επάνω σταμάτησε και πήγε να βάλει τζελ αλλά της ζήτησα να συνεχίσει.
Όταν της τράβηξα το χέρι βελτιώθηκε ελαφρώς η τεχνική προσπαθώντας να την βάλει πιο βαθιά στο στόμα και να γλείψει και λίγο με την γλώσσα. Ευτυχώς που έκανα εγώ λίγα πράγματα, χτυπώντας την λίγο στα χειλάκια ώστε να έχουμε πλήρη ανόρθωση. Όταν σταμάτησε για δεύτερη φορά της είπα να με καβαλήσει.
Εκεί βρήκα την ευκαιρία να την χουφτωσω για τα καλά ενώ αυτή κοπανιωνταν πάνω μου με δύναμη. Σε κάποια στιγμή βγήκε από μέσα της και κατευθείαν σηκώθηκε και καβάλησε ανάποδα. Εγώ βρήκα ευκαιρία να χαστουκίσω την τεράστια κωλάρα της. Ούτε κι εκεί όμως έμεινε αρκετά. Σηκώθηκε και στήθηκε στα τέσσερα με φάτσα στον πλαϊνό καθρέφτη. Της τον έχωσα και άρχισα να την γαμάω σε ήρεμο ρυθμό, συνεχίζοντας τα ελαφρά κωλοσκάμπιλα. Ευτυχώς πάρα τα κιλά της δεν είναι μονοκομματη. Έχει μέση και μετά ανοίγει η βραζιλιάνικη κωλάρα της,που την είχε σηκώσει και ψηλά δίνοντας μου ωραίο θέαμα στον καθρέφτη. Επιτάχυνα ελαφρώς τον ρυθμό, αυτή έβγαλε κάτι ψευτοβογγητά και εκεί ήρθε το τέλος.
Σηκώθηκα να ξεπλυθώ στον νιπτήρα και όταν σηκώθηκε κι αυτή παρατήρησα ότι κουτσαινε και περπατούσε με δυσκολία. Χσιρετηθηκαμε και έφυγε από το δωμάτιο.
Για μια φορά καλά ήταν αλλά δεν θα ξαναπάω. Γενικά αποφεύγω τις λατίνες γιατί στο 80% είναι φόλες. Η συγκεκριμένη είναι ανοιχτόχρωμη όμως κσι δεν την κατάλαβα, αλλιώς δεν θα περνούσα.
Το καλό είναι ότι ειδικά στα τέσσερα στήθηκε καλά και τον έφαγε χωρίς διαμαρτυρίες αν κι εγώ δεν άργησα ιδιαίτερα, ήμουν εντός χρόνου. Φαίνεται να αντέχει και σε δυνατό πρεσαρισμα λόγω σωματοδομής. Όσοι έλκονται από ψηλές με παραπάνω κιλά, αλλά καλά κατανεμημένα ας κάνουν μισ δοκιμή, οι υπόλοιποι ας μην κάνουν τον κόπο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 17, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
152
Likes:
19.528
Πόντοι:
32.478
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Άχθος Αρούρης, Bonecrusher, cocos30 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Οκτωβρίου, 2024
Γιατι δεν το χουν με την πίπα οι Λατίνες, τι φάση;
review reaction 1 Milfomaniac
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1