Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 59 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πήγα στον οίκο με σκοπό να πάρω την Ήρα αλλά όταν βγήκε στο σαλόνι η Αλίνα με ένα φορεματάκι κοντό που μόλις κάλυπτε την κωλάρα της και σε συνδυασμό με το αρκετά ωραίο πρόσωπο της άλλαξα γνώμη και είπα να την πάρω κι ας κάνει απλό πρόγραμμα.
Πλήρωσα και πέρασα στο μεγάλο δωμάτιο με το στρογγυλό κρεβάτι και μετά από λίγο ήρθε και το μωράκι.
Αφού είπαμε λίγα πράγματα γδύθηκε και ήρθε δίπλα μου. Μου έκανε μερικά χάδια στο κορμί μαζί με μερικά φιλιά και ο μικρός ζωντάνεψε. Κατευθείαν του φόρεσε προφυλακτικό και τον πήρε στο στόμα ενώ εγώ της χάιδευα την κωλάρα. Είχε κάτσει όμως λοξά με το πρόσωπο της προς τα πόδια μου οπότε της ζήτησα να γυρίσει για να βλέπω το πρόσωπο της. Γύρισε προς το μέρος μου και εγώ απολάμβανα το τσιμπούκι της βλέποντας το πρόσωπο της. Σχετικά γρήγορα μου είπε για σεξ αλλά της είπα να συνεχίσει.
Συνέχισε λίγο ακόμα το τσιμπούκι της , που δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο αλλά εγώ είχα φτιαχτεί καλά έτσι όπως τον ρουφούσε κοιτάζοντας με στα μάτια, οπότε όταν σταμάτησε της είπα να με καβαλήσει. Σάλιωσε λίγο το μουνάκι της και κάθισε πάνω στην πούτσα μου, ενώ εγώ της χούφτωνα τα κωλομέρια. Έπεσε πάνω μου και με φιλούσε στον λαιμό ενω εγώ της ανεβοκατέβαζα την κωλάρα της πάνω μου. Της έριξα κι ένα σκαμπιλάκι αλλά μου είπε μη, και δεν το συνέχισα.
Στην συνέχεια σηκώθηκε και στήθηκε στα τέσσερα. Της ζήτησα να γυρίσει αριστερά προς τον μεγάλο καθρέφτη ώστε να την βλέπω. Κατάλαβε ότι αυτό με έφτιαχνε και με κοιτούσε μέσα από τον καθρέφτη , ενώ πότε σήκωνε την πλάτη της και πότε την κατέβαζε .
Εγώ την είχα αρπάξει από τα κωλομέρια και την σφυροκοπούσα αλλά έκοψα ρυθμό για να μην τελειώσω γρήγορα και να απολαύσω περισσότερο την θέα της κωλάρας της.
Όπως με κοιτούσε από τον καθρεφτη της έκανα πλάκα και της είπα να της ρίξω ένα σιγανό χαστουκάκι στο κωλομέρι, κάνοντας την κίνηση με το χέρι μου και δεν μου χάλασε το χατήρι.
Οπότε με θέα την ολοστρόγγυλη κωλάρα της ανέβασα λίγο ρυθμό και την έχυσα, ενώ αυτή έμεινε αρκετα για να στραγγίσω ενώ της χάιδευα την πλάτη. Μετά σηκώθηκε και άρχισε να ντύνεται ενώ εγώ πήγα να πλυθώ στον νιπτήρα. Αφού ντύθηκε ευχαριστήσαμε ο ένας τον αλλο και έφυγε.
Δεν κάνει κάνενα φοβερό γαμήσι αλλά σίγουρα αξίζει να την πάρεις για μια φορά. Έχει ωραία φάτσα και κορμί, είναι 28 κατά τα λεγόμενα της και φαίνεται να γουστάρει ήρεμους ρυθμού στο σεξ.
Σίγουρα όμως θα μείνεις ικανοποιημένος γιατι είναι γλυκιά και ευγενική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 16, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
151
Likes:
19.501
Πόντοι:
32.478
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Άχθος Αρούρης, Hase, ThE και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Οκτωβρίου, 2024
Είναι θεά η κοπέλα!
review reaction 1 Milfomaniac
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1