Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 149 10
Μπουρδέλα
248360
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πήγα και εγώ ορμώμενος από τις φωτογραφίες με τον απίστευτο κωλο , η κοπέλα μπήκε μέσα με ένα κορμί απίστευτο, πρόσωπο καθημερινό όχι κάτι το τρομερό, αλλά διάθεση που δεν έχω ξανασυναντήσει.
Φιλιά, αγγίγματα σαν να είσαι με την κοπέλα σου, ελεύθερο στοματικό ( σκούπισε πρώτα με μαντηλάκι δείχνοντας έμφαση σε καθαριότητα) πολύ ωραία πιπα με ελεύθερο πιάσιμο ( ο κωλος στημένος αριστούργημα) δεκτική σε αυτά που θες, γαμιεται να το ευχαριστηθεί, όταν δε την βάλεις στα 4 είσαι στον παράδεισο από την θέα.
Το τρομερό , όταν τελείωσε έμεινε αρκετή ώρα ακόμα για κουβέντα συνεχίζοντας να παίζει με το εργαλείο , μην αφήνοντας σε λεπτό! Στα όρια να ξεκίναγα δεύτερο γύρο ήμουν.
Απίστευτη περίπτωση, κρίμα που είναι σε αυτόν τον χάλια χώρο.
Αν έβγαινε με τιμές τύπου 80€ ανεξάρτητη θα γινόταν Νο1 με διαφορά
Φιλιά, αγγίγματα σαν να είσαι με την κοπέλα σου, ελεύθερο στοματικό ( σκούπισε πρώτα με μαντηλάκι δείχνοντας έμφαση σε καθαριότητα) πολύ ωραία πιπα με ελεύθερο πιάσιμο ( ο κωλος στημένος αριστούργημα) δεκτική σε αυτά που θες, γαμιεται να το ευχαριστηθεί, όταν δε την βάλεις στα 4 είσαι στον παράδεισο από την θέα.
Το τρομερό , όταν τελείωσε έμεινε αρκετή ώρα ακόμα για κουβέντα συνεχίζοντας να παίζει με το εργαλείο , μην αφήνοντας σε λεπτό! Στα όρια να ξεκίναγα δεύτερο γύρο ήμουν.
Απίστευτη περίπτωση, κρίμα που είναι σε αυτόν τον χάλια χώρο.
Αν έβγαινε με τιμές τύπου 80€ ανεξάρτητη θα γινόταν Νο1 με διαφορά
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 16, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντριάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€