Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 145 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στοχευμένη επίσκεψη μετά από περίπου ένα χρόνο στον οίκο της Χωματιανού για την Αλεξάνδρα γύρω στις 6 το απόγευμα. Σαλόνι άδειο, εμφάνιση τσατσάς που μου ανακοινώνει ότι η Αλεξάνδρα βρίσκεται στο δωμάτιο. Πληρωμή και μπαίνω στο αριστερό δωμάτιο το οποίο ήταν τακτοποιημένο και καθαρό αλλά αρκετά σκοτεινό. Αναμονή γύρω στο δεκάλεπτο. Για να σκοτώσω τον χρόνο αναμονής ασχολήθηκα με το κινητό μου το οποίο δεν πρόλαβα να κλείσω κατά την είσοδο της Αλεξάνδρας παρότι γνωρίζω το κόλλημα της. Ζήτησε κάπως απότομα να δει τι έβλεπα φοβούμενη μήπως έχω ενεργοποιήσει την κάμερα. Όταν με γνώρισε, αν και δεν το περίμενα μετά από τόσο καιρό, μου ζήτησε συγνώμη για την αντίδρασή της και μου εξήγησε γιατί φοβάται για τα κινητά. Απολύτως κατανοητό.
Στα του αγώνα τώρα. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Αλεξάνδρα τιμάει και με το παραπάνω τον χρόνο και το χρήμα που ξοδεύεις. Κάνει τα πάντα για να φύγεις ικανοποιημένος. Στα προκαταρκτικά είναι πραγματικά απίστευτη. Αγκαλιές και φιλιά σε όλο το σώμα με χάιδεμα και φιλάκια στα αρχίδια χωρίς χρήση γλώσσας. Πέρασμα προφυλακτικού και πίπα αργή και αρκετά καυλωτική. Στέκεται όρθια στο κρεβάτι και σκύβει λυγίζοντας την μέση της και σου τον παίρνει στο στόμα ενώ από τον καθρέπτη βλέπεις την κωλάρα της.
Στάση μόνο μία με αυτήν από πάνω με αγκαλιές και φιλιά στον λαιμό.
Κατάθεση μετά από λίγο, με χάιδεψε για μερικά δευτερόλεπτα σε όλο το σώμα και μου έδωσε μωρομάντηλο. Μιλήσαμε για λίγο και μου ζήτησε πάλι συγνώμη για την αρχική στάση.
Εκπληκτική κοπέλα, απίστευτες υπηρεσίες. Συνολική παραμονή στο δωμάτιο γύρω στο 15λεπτο χωρίς καμία ενόχληση της τσατσάς.
Θα ξανατιμηθεί σύντομα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Floydian7
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Απρ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
119
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 FAT BASTARD, ΣΠΥΡΟΣΣ, Yatoputso και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού