Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 115 10
Γενική βαθμολογία
 
2.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Συν-ψωλοκάτοχοι...

Αφότου ανεκάλυψα ότι η μνηστή μου με απατά με τον ξανθό 2μετρο παγανιστή γείτονα, και αφού με κατηγόρησε ότι εγώ φταίω γι'αυτό καθώς την έχω μικρή και δεν γαμάω καλά (ισχύουν και τα δύο), αναγκάστηκα να φύγω από το σπίτι και να βρω παρηγοριά αλλού. Την βρήκα όμως; Για να δούμε...

Μετά από μια αδιάφορη τσάρκα, μπήκα στο παραπάνω κατάλυμα ενοικίας συντροφιάς όπου η ξανθιά κοντόλεπτη Σλάβα τσατσά με ανδροκουρεμένο μαλλί μου παρουσίασε την Μπέλα, με πρόγραμμα +ελεύθερο στοματικό +69.

Η Μπέλα είναι μια λατίνα αρκετά ψηλή, μελαχρινή, μακρόστενο πρόσωπο, μεγάλα βυζιά, τεράστιο σηκωμένο κώλο, πολύ σχηφτό δέρμα. Σαρκώδη χείλη. Όχι ιδιαίτερα όμορφη, που εκ πρώτης όψεως, όμως, λες ότι αξίζει το εισιτήριο.

Καθώς έφυγα και ξαναγύρισα, ξαναανακοινώθηκε το ίδιο πρόγραμμα, και αμέσως έβγαλα από το σώβρακο 29,5 κορεάτικα Γουόν και εισέβαλα. Υπήρχε αναμονή οπότε προετοίμαζα το δίκανο για το μπουμπουνιτό κάνοντας ασκήσεις κέγκελ.

Μετά από 15 λεπτά μπαίνει η ισπανόφωνη, αρχίζουμε τα ψιλολοΐδια στην μητρική της, και καθώς πάει να ξεκινήσει το έργο, πιάνει καπότα με σκοπό να την τοποθετήσει. Της λέω ελεύθερο θέλω. Με διορθώνει λέγοντας ότι δεν κάνει ελεύθερο... Ο Λεωνίδας της Σπάρτης αρχίζει να μου ρίχνει κλωτσίδια στο στομάχι... Της λέω ότι η κυράτσα έξω τόνισε , 2 φορές μάλιστα, ότι κάνεις ελεύθερο. Μου το γυρνάει ότι συγγνώμη αλλά πρέπει να προσέχουμε, και για λόγους " σωματικής ευεξίας"(έτσι είναι η μετάφραση για την μαλακία που είπε) δεν κάνει ελεύθερο... Της απαντώ ότι κοροιδεύετε τους πελάτες, όμως. Για να με ρωτήσει ΘΑ ΜΟΥ ΔΏΣΕΙΣ ΤΙΠ;; Την κοιτάζω με νεύρα και εννοείται πως της απάντησα όχι! Έλα ρε μπέιμπι μου λέει, πιάνει την ψωλή και την βάζει λίγο στο στόμα ελεύθερα και την παίζει... την στιγμή που πήγα να πάρω μπρος, ταυτόχρονα βάζει καπότα. Προσπάθησε, αλλά να κάνει τι; εγώ είχα ξενερώσει απίστευτα... σηκώνομαι σαν καγκουρό και της υποδεικτύω ότι μπορεί να φύγει. Με ρωτάει γιατί; την ξαναείπα ότι εγώ κοροϊδία δεν δέχομαι, μου είπε να το πω στην "γυναίκα του σπιτιού" και συγγνώμη αλλά κάνει μόνο νορμάλ (παρόλο που ζήτησε τιπ πριν λίγα δεύτερα).

Ντύθηκα, βγαίνω έξω και αμέσως φωνάζω την κοντοστούπα μάγισσα για να της τα ψάλω. Έρχεται και την ρωτώ στα ίσια γιατί κοροϊδεύει τους πελάτες. Μου απαντά με απάθεια ότι δεν ήξερε ότι δεν κάνει ελεύθερο, μόλις τώρα το έμαθε. Πλάκα μας κάνεις της λέω ρε; μου λέει μπορεί να είναι άρρωστη να έχει πονόλαιμο. Εάν ισχύει αυτό της λέω να καθίσει σπιτάκι της για να μην μας κολλήσει τίποτα. Τέλος πάντων, δεν ζήτησα χρήματα πίσω (καλώς ή κακώς, ούτε ανέφερα το τιπ -εδώ ίσως κακώς) αλλά της λέω εισιτήριο ξανά γιοκ. Μου λέει με ένα ειρωνικό γελάκι δεν πειράζει. Εσένα δεν σε πειράζει της λέω, αλλά το αφεντικό σου; και έφυγα.

Εννοείται ότι δεν έχυσα. Εννοείται ότι δεν γάμησα. Εννοείται ότι έφυγα με νεύρα απίστευτα.
Εννοείται ότι δηλητηριάστηκα από φόλα βιοχημική.
Εννοείται ότι δεν ξαναπατάω γενικώς σε αυτό το μαγαζάκι.

Υ.Γ. η "Μπελα" δούλευε σε άλλο μαγαζί της Φυλής προ ολίγων μηνών με πρόγραμμα αληθινό ελεύθερο στοματικό. Παρουσιαζόταν, όμως, με άλλο όνομα. Τώρα μάλλον την έμαθαν κάποιοι "γενναιόδωροι" συνάδελφοι στην μαλακία του τιπ και μας κοροϊδεύουν όλες γενικώς.

Προσέξτε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Patsouliño DeLa Vega
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
338
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 cocos30, giorgiodelafuentes2, Johnstef και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2024
Φίλε μου έπρεπε να μην την αφήσεις να κάνει πίπα και να τη διώξεις! Αμέσως να ζητήσεις τα λεφτά πίσω!
Μόνο το να χάσουνε χρήματα τους καίει, το κράξιμο το γράφουνε στ' αρχίδια τους!
Φιλικά...
review reaction 1 Patsouliño DeLa Vega
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1