Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επειδή βλέπω κριτικές για τη Σάρα, κάπως...υπερβολικές, (δε μπαίνω στη θέση να δικάσω αν προέρχονται απο προμότορες, σκέφτομαι καλοπροαίρετα) θα γράψω μία σούμα από όλες αυτές τις φορές που την πήρα τα τελευταία χρόνια, ξέροντας την ως "Το Ρουμανάκι". Στα θετικά: Κορμί λαμπάδα, ωραία και τα ψεύτικα τσιμπουκόχειλα, ωραίο και το τελευταίο κομμωτήριο, δυναμικό και το σαλονάρισμά της. ΟΜΩΣ, την κατεβάσανε στη υπόγειο και βάλανε επάνω τις άλλες τις ξινές τις κοκοκο. Αυτό δείχνει κάτι. ΔΕΝ κρατάει πελάτη η Σάρα. Δεν το χει στο να φτιάχνει ατζέντα, όπως πχ η Τίνα στη Βέργας 7, ή η Ναταλί ακριβώς δίπλα της. Τον παγιδεύει τον πελάτη με το ωραίο κορμί της και την "επιθετική" έξοδό της στο σαλόνι, αλλά μέσα, ισχύουν αυτά που γράφουν οι συναγωνιστές. Η ακάποτη πίπα σπάνια ειναι ακάποτη (κι αν ειναι, κρατά λίγα δευτερόλεπτα), επειδή είναι ελαφριά συνήθως θέλει να ειναι απο πάνω, όπου το δουλεύει καλά, και δεν γουστάρει αγγίγματα, φιλιά, χουφτώματα. Συνοψίζοντας, όλα τα σημεία στα οποία εμείς, οι καταναλωτές του προϊόντος, βάζουμε τικ για να κρατήσουμε μια εργάτρια ως το στανταράκι μας, η Σάρα παίρνει κάτω απο τη βάση. Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει λίγο πιο φιλική στον χρήστη. Κέρδος για όλους μας. Σαρα, no hard feelings.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 07, 2024
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Geroxekoutis
Σεβαστός
Εγγραφή:
20 Σεπ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
5.069
Πόντοι:
1.431
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, ΣΠΥΡΟΣΣ, Dstrict και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2024
Η Σάρα είναι και γυφτάκι και τρελοκομείο αλλά και πνευματικόν(...)τέκνον της Τζανίνας. Φαίνεται από τις μαθημένες ατάκες και τις προσποιήσεις ότι εκείνη ήταν ο μέντοράς της.
Άμα τυχαίνει να έχω όρεξη τη γυφτίλα της και μου βγαίνει να πατήσω πάνω σ'αυτήν, μου βγάζει τρελλά γαμήσια αλλά για μιά στο τόσο.

Άν όμως ψάχνεις για επαγγελματική σταθερότητα
τότε...τσού,με την καμμία.

Κατά τ'άλλα,όπως τα λες.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1