Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 197 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Οπως περιδιαβαίνω την ηδονική οδό, ακούω ψηλά από το παράθυρο μια νεανική γυναικεία φωνή να βρίζει σε άψογα Ελληνικά αλλά με προφορά σαν Ιταλική μια παρέα νεαρών με μηχανάκια. 'Αντε μωρέ μαλάκες, εγώ δουλεύω κι εσείς μαλακίζεστε, άντε από εδώ μαλακιστήρια". Ο αυθορμητισμός της μου θύμισε λίγο τις Ναπολιτάνες, που σε τραγουδιστικό στυλ μιλάνε με όλο τον κόσμο απο το παράθυρο. Μου άρεσε αυτό το σκηνικό και μπαίνω να δω τι παίζει. Ανεβαίνω επάνω και η νεαρά ακόμα ξεφωνίζεται με τους νεαρούς με τα μηχανάκια. Στωικά η τσατσα ανακοινώνει το πρόγραμμα απουσία της νεαράς που ακόμα μπινελικώνει, και με στυλ ζεν μου κάνει νόημα με τα μάτια ότι θα έρθει κάποια στιγμή η κοπέλα. Και εμφανίζεται η Κορίνα εκ Ρουμανίας. Απο κοντά μου άρεσε πιο πολύ. Ωραίο λεπτό σώμα, λευκό δέρμα, ασυνήθιστο για Ρουμάνα, βυζάκι μικρό στητό καβλιάρικο. Με πιάνει απο τον πούτσο και μου λέει σε στυλ διαταγής "πάμε μέσα". Δίνω το μπλέ στη στωική τσατσα, και περνάω. Η Κορίνα ανακοινώνει κοφτά "έρχομαι σε λίγο" και επιστρέφει στο παράθυρο για λίγα ακόμα μπινελίκια με τους νεαρούς του δρόμου. Κάποια στιγμή αποφασίζει να έρθει μέσα.
Μπαίνει γελαστή και πιάσαμε λίγο κουβέντα για το concept "socializing απο το παράθυρο", και πάει να μου βάλει σκούφο. Της λέω, έχω ζητήσει ακαπέλα. Μου λέει δεν γίνεται, έχεις μυρωδιές απο υγρά, μήπως έκανες σεξ πριν έρθεις; Της λέω, αν ειχα κάνει, τώρα εδώ θα ήμουνα; Τέλος πάντως επέμεινε στο σκουφο, δε γαμιέται λέω κι εγώ, επιλογή που τελικά δεν βγήκε σε κακό γιατι χαλάρωσε και έκανε μια πίπα σχετικά καλή, αξιοπρεπή, που σε 2 λεπτά με έφτιαξε. Στη συνέχεια έδωσε διαταγή (!) για πισωκολλητό. Στήθηκε, και ανάμεσα απο τα πόδια της μου άπλωσε το χέρι της για να τον πιάσει και να τον βάλει στο μουνί της. Σαν μπατσίνα που θέλει να μου δώσει κλήση, σε αυταρχικό στύλ. Επειδή την όλη φάση την έβλεπα "στ αρχιδια μου και τι έγινε" γέλασα και της τον έδωσα όλο μέσα. Αίσθηση καλή, ούτε στενή ούτε περάστε κόσμε, και εξαιρετικά κωλομέρια, μικρά με ωραία ποιότητα δέρματος. Οπότε, γκάζωσα για περίπου 5 λεπτά ώσπου να έλθει η κατάθεση. Στράγγισα, τραβήχτηκα και μου είπε ότι χάρηκε για τη γνωριμία, και να κοιτάξω να με ξαναδεί σύντομα! Αυτή ήταν και η τελευταία της διαταγή. Εκανε μεταβολή και πήγε στο παράθυρο να συνεχίσει την "καντάδα".
Συμπερασματικά: Ειναι μια ωραία τρελή. Μα τρελή για τα σίδερα. Για ένα ξεμπούκωμα του στύλ τι είχαμε τι χάσαμε, την προτείνω. Ομορφη και psycho, συνδυασμός ερεθιστικός. Η τσατσα δεν ενόχλησε. Δεν μου άρεσε που η σκάλα ήταν πολύ βρώμικη. Μέσα τα δωμάτια καθαρά. Καλά γαμήσια στους συναγωνιστές που θα βγουν σε λίγο για βραδινή περίπολο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 09, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι