Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 162 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρίν κάνα χρόνο είχα πάρει Έρρικα και Ρωξάνα στο Αγκύρας 9 και είχα περάσει σούπερ. Έκτοτε δεν κατάφερα να πάρω την Έρρικα μόνη της , νομίζω ότι ίσως και να είχε σταματήσει για ένα διάστημα. Τώρα ενημερώθηκα ότι δούλευε σε αυτόν τον οίκο , οπότε δεν έχασα την ευκαιρία να πάω.
Μπαίνω στο σαλόνι οπου παρουσιάστηκε μόνη της και της είπα ότι θα περάσω. Με οδήγησε στο δωμάτιο αριστερά και αυτή μπήκε στο μεσαίο .
Ξάπλωσα και την περίμενα , ήρθε περίπου στο εφτάλεπτο.
Ήρθε κάθετα πάνω μου και άρχισε να τρίβει τα βυζιά της στο πούτσο, που σιγά σιγά άρχισε να σηκώνεται. Εν συνεχεία με ρώτησε αν θέλω στοματικό χωρίς και αφού της είπα ναι , τον σκούπισε και τον πήρε στο στόμα. Η πίπα της όμως ήταν ρηχή ενώ τουτόχρονα μου τον έπαιζε με το χέρι . Της απομάκρυνα το χέρι και τον κράτησα με το δικό μου για να ρουφήξει και εκεί μου λέει το κουφό ότι δεν μπορεί να κάνει πίπα αν δεν τον κρατάει με το χέρι της.
Συνέχισε στο ίδιο μοτίβο , βάζοντας τον στο στόμα ούτε μέχρι την μέση ενώ συνέχισε το παίξιμο με το χέρι πιο διακριτικά. Της ζήτησα να τον βάλει όλον μέσα και μου λέει, βάζω όσον μπορώ.
Κατάλαβα ότι δεν είχε και πολύ διάθεση και δεν είπα κάτι άλλο. Παρόλα αυτά είχα ικανοποιητική στύση και της ζήτησα να κάνουμε σεξ. Μου είπε πως θέλω , κανονικά, πλαγιαστά ή πισωκολλητά. Της είπα αν θέλει να ανέβει αποπάνω και μου είπε ότι δεν το κάνει και επανέλαβε, κανονικά, πλαγιαστά ή πισωκολλητά. Της είπα κανονικά και αφού ξάπλωσε μου είπε, σιγά μην το κάνω αποπάνω με τόσους πελάτες που πάω για ένα εικοσάρικο.
Την γάμησα έτσι για λίγο αφού της είχα σηκώσει τα πόδια στους ώμους μου και μέτα από λίγο της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα. Την έβαλα λοξά στο κρεβάτι για να βλέπω και στον καθρέφτη και τον έχωσα στην μουνάρα της. Στήθηκε καλά στην αρχή αλλά μόλις ανέβασα ρυθμό φάνηκε να ενοχλείτε και καμπούριασε. Μόλις έκοψα ταχύτητα , ξαναστήθηκε καλά οπότε, συνέχισα με ήρεμο ρυθμό ώσπου έχυσα.
Ευτυχώς δεν βιάστηκε να τραβηχτεί και στράγγιξα με την ησυχία μου.
Σηκώθηκε , ντύθηκε , χαιρετηθήκαμε και έφυγε.
Συγκριτικά με την πρώτη φορά που την πήρα ήταν η μέρα με την νύχτα. Έδειχνε να βαριέται και το έδειχνε, ήταν σαν να έκανε αγγαρεία. Λες και ήταν άλλη. Εκτός και ήταν άλλη και χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα. Σαν σωματότυπος μοιάζει πάντως αν και το πρόσωπο δεν το θυμάμαι για να πω την αλήθεια.
Έχει όμως και ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στην μέση , οπότε δεν νομίζω να είναι άλλη.
Τέλος πάντων για να μην το κουράζουμε. Δεν θα μείνεις άχυστος αν πάς αλλά δεν θα σου μείνει και αξέχαστο. Εγώ προσωπικά όμως δεν θα ξαναπάω , γιατί την περίμενα καλύτερη, ενθυμούμενος πάντα την πρώτη φορά που ήταν πολύ θερμή και είχα περάσει απίθανα. Γι αυτό και ξαναπήγα αλλά αυτή την φορά ατύχησα.Δεν πειράζει, συμβαίνουν κι αυτά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έρικα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Milfomaniac
Γλομπεάρχης