Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 44 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρωινή επίσκεψη στο μαγαζί και στο σαλόνι βγήκε η γλυκιά Στέλλα.
Πρόκειται για μία νεαρή έως 26 ετών γύφτοαλβανίδα.
Έχει αρκετά γλυκό μπεμπέ πρόσωπο 1,5αρι στήθος λίγο πεσμένο αλλά όχι νερουλό με μεγάλη ρώγα. Η κοιλίτσα της έχει κάποια χαλάρωση προφανώς λόγω κάποιας γέννας.
Ο κώλος της είναι όμορφος και στητός, μιλάει πολύ καλά ελληνικά το πρόγραμμα της απλο στα 10 €.

Η Στέλλα ήρθε στο δωμάτιο και με βρήκε ξαπλωμένο άρχισε να μου κάνει κάποια μικρά χάδια πάνω στο κορμί μου, μου πέρασε καπότα σε έτοιμο πέος και άρχισε μια δυνατή πίπα. Είχε ένταση και τον έβαζε αρκετά μέσα στο στόμα της, δεν περνά από μπάλες.

Την έβαλα σε κανονική στάση όπου έγλυψα τα βυζιά της και τις ρώγες της οι οποίες αμέσως ανασηκώθηκαν.
Τον έχωσα μέσα της γαντζώθηκα από τους ώμους της και άρχισα να την ξεμουνιάζω. Η Στέλλα αντέχει δυνατό γαμήσι ωστόσο την βρήκα αρκετά χαλαρή από κάτω γι' αυτό μάλλον και δεν νιώθει.

Πέρασμα από το λαιμό της για γλείψιμο αλλά μου είπε μόνο φιλάκια και να μη βάζω γλώσσα γιατί δεν της αρέσει. Συνέχισα να την γαμάω με την Στέλλα να με χουφτώνει και να μου μιλάει κατά τη διάρκεια του γαμησιού λέγοντας μου "βαλτον όλο μέσα" και άλλα διάφορα καυλωτικά.

Δυστυχώς η ώρα περνούσε και εγώ δεν είχα καθόλου καλή αίσθηση από το αιδοιο της και δε μου ερχόταν καθόλου να χύσω. Βγήκα από μέσα της και της είπα ότι μάλλον δεν θα τελειώσω. Μου είπε έλα να δοκιμάσουμε στα τέσσερα, στήθηκε στα τέσσερα της τον έχωσα και άρχισα να την γαμάω. Υπομονετική έκατσε και τον έτρωγε σίγουρα πάνω από δεκάλεπτο και με περίμενε να χύσω. Την έχυσα βαθιά μέσα στο μουνί της όπου με άφησε και στράγγιξα.
Μετά ντύθηκε λίγο βιαστικά και έφυγε γιατί είχε άλλα δύο δωμάτια και εγώ ήδη την είχα καθυστερήσει. Την ευχαρίστησα πολύ και είπε ότι με ξανάπεριμένει.
Η Στέλλα είναι πολύ γλυκούλα και υπομονετική και σίγουρα αξίζει το δεκάρικο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 07, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης