Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 55 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη στο μαγαζί όπου στο σαλόνι βγήκε μία αρκετά όμορφη Λατίνα η Βάνα.
Από εμφάνιση είναι σίγουρα ένα κλικ πάνω από το μέσο όρο της περιοχής.
Είναι μετρίου αναστήματος με πολύ όμορφο ανασηκωμένο κώλο, πλαστικό δυάρι στήθος, όμορφο ελκυστικό πρόσωπο, και μακρύ σπαστό σκούρο καστανό μαλλί. Πάνω στο κορμί της έχει και διάσπαρτα τατουάζ.

Είναι 25 ετών από την Κολομβία, μιλάει λίγα ελληνικά και το πρόγραμμα της είναι στα 10 € με ελεύθερο τσιμπούκι.

Είσοδος της βάνας στο δωμάτιο οπότε την έβαλα να καθίσει στο στρώμα, όρθιος όπως ήμουν της έβαλα κατευθείαν την πούτσα μέσα στο στόμα της, η ακαποτη πίπα της αρκετά καλή βαθιά με χρήση της γλώσσας της.
Από μόνη της έβαλε την πούτσα μου ανάμεσα στα πλαστικά στήθη της και μου έκανε μιας μικρής διάρκειας βυζομαλακία.

Αφού μου πέρασε καπότα την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να την γαμάω άγρια, αντέχει δυνατό σφυροκόπημα δεν κλέβει, σπάζει τη μέση και δεν πετάγεται μπροστά στις βαθιές πουτσιες.

Γύρισμα και σε κανονική στάση όπου είδα το όμορφο και λίγων ημερών να ξέρεις το μουνι της.
Κλασσικά της ζήτησα να την γλείψω αλλά αρνήθηκε, ξάπλωσα επάνω της της τον έχωσα γαντζώθηκα από τα κωλομέρια της και άρχισα να την γαμάω δυνατά. Και σε αυτή τη στάση τον παίρνει όλο μέσα χωρίς αναστολες, η αίσθηση του αιδοίου της αρκετά καλή τόσο στα τέσσερα όσο και σε κανονική σταση.

Της έδωσα μερικά γλειψίματα στο λαιμό όπου έδειχνε να έχει μια μικρή ενόχληση. Απόπειρα για να αρπάξω κανα γλωσσόφιλο αλλά μου έλεγε νο κις.

Υπομονετικη και χωρίς κάποια ιδιαίτερη συμμετοχή έκατσε και γαμήθηκε ένα ολόκληρο δεκάλεπτο. Σίγουρα μια κοπέλα με την εμφάνιση σαν την δική της και με ελεύθερο τσιμπούκι κιόλας και μόνο με 10 € συμμετοχή είναι κλοπή. Σίγουρα θα ξαναδοκιμαστεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βάνα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης