Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 236 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλημέρα στις ορδές με τις καυλωμένες ψωλές,

Σάββατο απόγευμα. Εξόρμηση στα πορνικά σοκάκια. Ερωτική ένδεια. Σεξουαλική αποστέρηση. Τα σκέλια να βράζουν…Στα dating apps να έχω πιάσει πάτο…Ούτε ένα ραντεβού για δεύτερη εβδομάδα…Με το πλαστικό μπουκαλάκι νερό υπό μάλης εναποθέτω το πόδι μου στην πολύβουη πλατεία Βικτώριας. Είμαι αποφασισμένος να εισέλθω στους ευπρεπείς οίκους του εικοσάευρου…Δεν ξέρω αν έχει γίνει ποτέ λόγος στο site αλλά για την δική μου κρίση οι ευπρεπείς οίκοι του εικοσάρικου είναι πλέον ελάχιστοι. Ξεχωρίζω τα δύο αντικριστά πορνεία στo Άγκυρας 12A και το απέναντι, μετά το Φυλής 69Α και τον δίπατο οίκο στην διδύμου 8A… Μοιραία λοιπόν και αφού μπάνισα την Ντάρια στην Άγκυρας12Α και την Τσουπωτή – δεν θυμάμαι όνομα – μελαχρινή ακριβώς στον απέναντι οίκο κατέληξα στην Μαρία Τσέχα…Ά να πω την αλήθεια μπάνισα για λίγο και το γλυκό καλοσχηματισμένο, νεανικό κωλί Γλώσσαμε την γλώσσα τατού στο ένα μέρι της Κορίνας στο Φυλής65β…
Για την Μαρία Τσέχα έχω γράψει προηγούμενο άρθρο με βιβλιογραφία όπου παραπέμπω τους φιλομαθείς αναγνώστες…Τρίτη φορά μαζί της δεν είχα πολλές προσδοκίες…Όμως η Μαρία η Τσέχα είναι πραγματικά μια γυναίκα του γούστου μουΟυάου καρδιές!. Με ωραίο αν και αγύμναστο ποπουδέλι, τρυφερό ακόμα με λίγα ίχνη κυτταρίτιδαςΓλώσσα. Μικρό βυζάκι τρυφερό λίγο πεσμένο…θηλυκή πολύ…Καταγαμημένη πλέον έχει πάρει λίγα κιλά από πέρυσι που ήτανε σκινάρα αλλά δεν την χαλάει καθόλου μέχρι στιγμής…Τα μάτια της σκούρα εκφραστικά έντονα, τα μαλλιά της έχουν κάτι από την χτενισιά της θύελλας…για να θυμηθώ και τον Ελύτη…Τα μπουτάκια της όμορφα και λιγάκι πιο τροφαντά από πέρυσι…Μια καλλίγραμμη γυναικάραΣπασίκλας…Θα μπορούσε να ήταν η Μαρία των Βράχων …βγήκε με αέρα έδειχνε ευδιάθετη…Έδωσα το μπλε παράβολο γεμάτος καύλα και πέρασα στα ενδότερα…Το δωμάτιο περιποιημένο…Με μοντέρνο ντεκόρ…Κατούρησα προσεκτικά στον λερό νιπτήρα…Απέθεσα τον ρουχισμό μου στην κρεμάστρα…Και ξεβράκωτος άρχισα να μαλάζω με ζωηρές κινήσεις το παλουκάκι μου…Η Μαρία ήρθε μετά από λίγο όπου με το που μπήκε κόλλησα πάνω της αγγίζοντας το απαλό της δέρμα, έτριψα την πλατούλα της και την φίλησα στον ώμο…» Τι γυναικάρα είσαι εσύ « της ψιθύρισα στο αφτί »… Ενώ μπήκε κάπως μαγκωμένη άρχισε να χαλαρώνει…με ρώτησε πως με λένε… Άρχισα να χαϊδεύω την λευκή κι απαλή σάρκα των ποδιών της…Άγγιζα το δέρμα της κι ένιωθα μια ζεστασιά να με διαπερνά…Καυλωμένος όπως ήμουν εναπόθεσε με επιδέξιες κινήσεις στο παλούκι μου το προφυλακτικό. Την χάιδευα στα αυτάκια κι ήμουν έτοιμος να ευδαιμονιστώ από την πίπα που θα ξεκινούσε όταν την είδα να παίρνει ένα μωρομάντηλο και να σκουπίζει το προφυλακτικό με άγαρμπες κινήσειςΝτροπή…Προφανώς για να αποφύγει την γεύση…υπάρχουν όμως και προφυλακτικά με γεύσεις…Ξέρω ότι πολλοί θα με κράξετε όμως θα εξηγηθώ και πάλι…Είμαι παλαίμαχος μπουρδελάκιας…Νεότερος δεν σιχαινόμουν…Αφηνόμουν σε όσα ψίχουλα μπορούσε ο αγοραίος έρωτας να μου προσφέρει… Και τώρα αφήνομαι αλλά υπό προϋποθέσεις… έχω γίνει γεροπερίεργοςΓερο-μύστης…Είναι βέβαιο ότι έτσι όπως είχε τραβηχτεί το προφυλακτικό προς τα έξω με τις άγαρμπες κινήσεις της θα έπαιρνε αέρα και μετά θα ζητούσα άλλο προφυλακτικό…μετά είναι ότι υπάρχουν σαφείς οδηγίες να μην τοποθετούνται ουσίες επάνω στο λάτεξ γιατί μπορεί να το αλλοιώσουν και ναι τα μαντηλάκια αυτά δεν είχαν οινόπνευμα ωστόσο εκείνη την στιγμή πραγματικά χαλάστηκα και αγχώθηκα…Δεν είχα σκοπό να φύγω…αλήθεια…Υπήρξε μια μικρή διένεξη…Μπήκε μέσα και η τσατσά που με είδε ξεβράκωτοΣπασίκλας αλλά μου είχε γίνει μπάμια μετά τον διαπληκτισμό…Υπέδειξα και στις δύο ότι τα προφυλακτικά δεν πρέπει να τα πειράζουμε και ότι υπάρχουν οδηγίες…Η τσατσά καθώς ντυμόνουν άνοιξε την πόρτα και απόθεσε το χαρτονόμισμα στο σεντόνι… Το βούτηξα και έφυγα σούμπιτος καθώς άκουγα την γλυκιά Μαρία να μου φωνάζει με έντονο ύφος «Φύγε!»Ουάου!. Να αιτιολογήσω ότι για την σχέση αξίας/κόστους βάζω άριστα διότι στην ουσία χωρίς να πληρώσω είχα για λίγα λεπτά στην αγκαλιά μου μια μουνάρα γυναικάρα… Η τσάρκα του Σαββάτου συνεχίστηκε πολύ ευχάριστα και απροσδόκητα για μένα όμως επιφυλάσσομαι να συγγράψω για όσα συγκλονιστικά έζησα τις αμέσως επόμενες μέρες…Αυτά είχα να πω καλά να περνάτεΚαπέλο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία Τσέχα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι