Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 214 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Για άλλη μια φορά φορά βόλτα στην απογευματινή βάρδια αυτή την φορά μπήκε στο στόχο η Καρίνα
Είσοδος στον οίκο όπου μπροστά μου είχε προηγηθεί ένας πακμαν ο οποίος είχε μπει και αράξε στο ξύλινο παγκάκι και μέχρι ανέβω τα σκαλοπάτια να ανοίξω την πόρτα έβγαινε στο σαλόνι η Καρίνα ευτυχώς την πρόλαβα στο σαλοναρισμα, είχα αποφασίσει οτι θα περάσω και έβλεπα τον πακμαν να μην αντιδράει καθόλου καθιστός στο παγκάκι και απλά κοίταγε αφού πήγαινε στην κουζίνα η Καρίνα,.
Τώρα μας κοιτούσε η τσατσά... περίμενα εφόσον μπήκε πριν απο μένα να μην του πάρω την σειρά και του κάνω νόημα αν θα μπεις;
Όχι όχι μου λέει και έκανε νεύμα να περάσω...
Δίνω το 10ρικο και μπαίνω δωμάτιο για επίπεδο Μεταξουργείου, καθαρό γενικά, τεντωμένο σεντόνι, όχι σκουπίδια κάτω νερά χαρτάκια και άλλες μαλακιες τέτοιες.
Έρχεται η Καρίνα στο δωμάτιο πρόκειται για μια κοπέλα περίπου 35 ετών Ρωσίδα ξανθιά με σπαστό μαλλί κοντούλα κανονικό κορμί χωρίς περιττά κιλά και στήθος στο 1,5. Τατουάζ στο ένα μπράτσο και ένα ακόμα στο μηρό της.
Πριν ξαπλώσω με κοίταγε και με ρώτησε απο που είμαι και αν είμαι "μπερισα" (Αλβανός) της λέω καμία σχέση,της φαινόταν περίεργο... Μάλλον μόνο πακια και αλβανούς θα έχει για πελάτες.
Ξαπλώνω ήρθε απο πάνω μου και έβαλε την πουτσα μου ανάμεσα στα βυζια και με κρατούσε αγκαλιά και μου ζητούσε να την σφιξω δυνατά και εγώ..
Τέλος πάντων ξεκίνησε και έτριβε τα βυζια της πάνω στο πουτσο μου παρόλα αυτά δεν μου είχε σηκωθεί και ξεκίνησε να μου βάλει το ελαστικό όπως ήμουν πεσμένος ξεκίνησε ρουφάγε με μια σχετική πίεση στο στόμα όπου τελικά έπιασα το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν τρελάθηκα με την πιπα της μια απλή πιπα μονότονη η οποία δεν πέρασμα απο μπάλες.
Της είπα ξάπλωσε και την πήρα σε στάση mission με περασμενα τα χέρια μου κάτω απο τα πόδια της για να έχω τον έλεγχο στο μπάσιμο όπου κατέθεσα μέσα της και εντός του ελαστικού.
Αφού τελείωσα της έδωσα χέρι για να την σηκώσω απο το κρεβάτι όπως ήταν ξαπλωμένη και με ευχαρίστησε.
Συνολική διάρκεια περίπου 8-9 λεπτά.
Τσατσά δεν ακούστηκε ούτε ενόχλησε καλά ήμουν και εντός χρόνου, τυπικό ξεφόρτωμα χωρίς πολλά,επίσης φιλιά δεν νομίζω οτι δίνει δεν τα κυνηγάω εξάλλου.
Καλή δύναμη εύχομαι μάγκες. Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
sirodoht
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΣΠΥΡΟΣΣ, Επιρρεπής, FAT BASTARD και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Οκτωβρίου, 2024
Εκει δουλευε πριν 15 χρονια παλι μια Καρινα τοτε ηταν πιτσιρικα και ειναι ακριβως οπως την περιγραφεις
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1