Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 578 10
Μπουρδέλα
571434
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Χαιρετώ. Πουτανοπαρασκευη σήμερα αν και άτυπα ξημερώματα Σαββάτου, πήγα μια σύντομη βόλτα Φυλής. Οκ σχεδόν τα ίδια και τα ίδια αλλά κάτι που μπορεί να σας ενδιαφέρει είναι ότι Φυλής 57 είδα δύο λατινες τούμπανα που υπόσχονται σχεδόν τα πάντα αλλά απ' ότι κατάλαβα είναι 20ευρω + έξτρα και δεν ήθελα να μπω σε παζάρι και τώρα πάμε στο τι γάμησα. Φώκαιας 27β είχε τέσσερις πουτανες. Μια ονόματι Αλισον Λατίνα έκανε τα πάντα πλην κώλου. Τι εννοώ τα πάντα, ακόμα ΚΑΙ τελειωτικό στο στόμα που δεν το έχω πετύχει ξανά χωρίς έξτρα τουλάχιστον. Η Αλισον είναι γενικά προς το ψηλό, καλοσυνάτο πρόσωπο, ωραία φυσικά βυζιά, κωλαρα, γενικά το τρώει το φαι της, αλλά το πα μπήκα για το πακέτο των υπηρεσιών. Ήρθε, και αφού με πέρασε από ιερά εξέταση τι είναι το κάθε ταττου που έχω, μιας και μιλούσε Αγγλικά, αρχίσαμε το σεξ...με καβάλησε, δέχτηκε φιλιά και γλυψιμο στα βυζιά, χουφτωματα κτλ και άρχισε μια καλή πίπα βαθιά, σχετικά γρήγορη, πραγματικά καλή...Καποτα και στα τέσσερα να βογγάει και να σκούζει, παραξενεύτηκα και δοκίμασα το εξής...άλλαζα τρόπο/στυλ/δύναμη και άλλαζε η φωνή της οπότε μάλλον το ζούσε ή στ αρχιδια μου στο κάτω κάτω. Την άλλαξα στάση ιεραποστολικό όπου και της άλλαξα τον αδοξαστο! Της ζήτησα τελειωτικό στο στόμα όπου το πήρε όλο βαθιά και καλά, με το μόνο μείον σ όλη τη συνάντηση ότι δεν κάθησε πολύ στο τελείωμα στο στόμα και τραβήχτηκε λίγο πιο γρήγορα απ' όσο ήθελα Τ άκουσα ακόμα μια φορά ότι τα χυσια μου είναι προς το ξινο και Α ΣΙΧΤΙΡ κάμπιες προσέχω δεν τρώω ζάχαρη μου χετε σπάσει τον πουτσο μ αυτό το θέμα ??? Ε αυτό, τέλος κριτικης! Γαμάτε, βαρατε, φάτε, κοιμηθείτε ή να πα να...?
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άλισον
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως