Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 115 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Στο σαλόνι παρουσιαστηκαν δύο κορίτσια, η Μαρίνα και η Κρίστι. Της είχα πάρει παρτούζα παλιότερα και είχα περάσει σούπερ οπότε, δεν το σκέφτηκα και πολύ και διάλεξα την Κρίστι.
Μιλφάκι με πιασίματα που φορούσε ένα μονοκόμματο εσώρουχο σαν μαγιό το οποίο ήταν πολύ καυλωτικό κσι μία καλτσοδετα στο δεξί πόδι.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο που είναι απέναντι από την είσοδο το οποίο ήταν περιποιημένο και φτιαγμένο για ρομαντικά γαμήσια.
Φρεσκαρίστηκα και σε λίγο ήρθε και η Κρίστι. Γδύθηκε και μου έφερε κατευθείαν τα βυζιά της για γλείψιμο.
Στην συνέχεια κατέβηκε χαμηλότερα με ρώτησε εάν ήθελα άνευ και μόλις πήρε το οκ, με καθάρισε με μωρομάντηλο και τον πήρε στο στόμα.
Πίπα μακράς διαρκείας, με πνιξιματα που ήταν φανταστική. Το κατέχει το άθλημα για τα καλά η μαντάμ. Έβαλε και λίγο χέρι στην αρχή αλλά όταν το απομάκρυνα, συμμορφώθηκε και συνέχισε το έργο της όπως πρέπει.
Αν την αφήσεις μπορεί εύκολα να σε τελειώσει αλλά εγώ ήθελα και να της τον χώσω. Την σταμάτησα και της είπα για σεξ. Μου φόρεσε προφυλακτικό και μου είπε να σηκωθώ για πισωκολλητό αλλά της είπα να με καβαλήσει πρώτα κσι μετά.
Ανέβηκε πάνω μου και της τον έχωσα ενώ ταυτόχρονα της ζούλαγα τα κωλομέρια και της έγλειφα τα βυζιά. Μου είπε ευγενικά να μην τα ζουλαω πολύ γιατί μελανιάζει εύκολα και της είπα ότι παρασύρθηκα γιατί έχει ωραία κωλάρα. Στην συνέχεια ήρθε η ώρα για πισωκολλητό. Την έστησα στα τέσσερα και της τον έχωσα θωπεύοντας μαλακά την κωλάρα της. Κρατήθηκα σε αργό τέμπο για να μην χύσω κατευθείαν και μετά από λίγο της είπα να γυρίσει για να την χύσω στο στόμα. Έβγαλα το προφυλακτικό και τον πήρε στο στόμα ενώ τον έπαιζε με το χέρι.
Της τράβηξα το χέρι και τον έπαιξα μόνος μου ενώ συνέχισε να τον κρατάει στο στόμα. Τελείωσα ανακουφισμενος ενώ αυτή τον κράτησε στο στόμα μέχρι να στραγγίξω εντελώς.
Σηκώθηκε και τα έφτυσε στον νιπτήρα, φόρεσε το κορμάκι της με χαιρέτησε και έφυγε.
Ήταν μια καλή συνεδρία με ενα μιλφάκι που ξέρει πως να σε κάνει να περάσεις καλά. Έχει κορμί με καμπύλες και συνήθως φοράει καυλιάρικα εσώρουχα που σε φτιάχνουν για άγρια γαμήσια. Οπότε θα πρότεινα να τιμησετε τον πάτο της κυρίας και σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κρίστι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης