Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 63 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Απογευματινή βόλτα στα γνωστά στέκια είσοδος μαραθώνος 59 στο μεσαίο που ανεβαίνεις τα σκαλακια.
Η υπηρεσία είναι ευγενική την πέτυχα μάζευε κάτι ρούχα - σεντόνια απο την απλώστρα, μου παρουσιάζει την Μόνικα μία αδύνατη κοπέλα καστανή με ίσιο μαλλί μέχρι την μέση, στήθος στο Νο 1 μου έκανε κάτι παιχνίδια με την γλώσσα στο σαλόνι τα όποια δεν με πείθουν απλά πέρασα γιατί βαριόμουν την γύρα γενικά.

Είχα περάσει βόλτα απο μετάξι το οποίο όσο πάει και χειροτερεύει απο όλες τις απόψεις δηλαδή πιο συγκεκριμένα περπατούσα στην Ιάσωνος στο ύψος του 19 που έχει κάτι τσιγκους εκεί, γύρω γύρω πρεζάκια αραγμένα, βρώμα, κατουρα, και λίγο πιο κάτω ένας μπάρμπας που μόλις βγήκε απο οίκο πέρασε κατευθείαν απέναντι και κατουρησε στον τοίχο ρίχνοντας ταυτόχρονα και ένα κλανιδη το οποίο ακούστηκε λες πέρασε sukhoi με κάτι τύπους να γελάνε λέγοντας του να δώσει κι άλλο.
Τέλος πάντων.
Στα του δωματίου καθαρό γενικά προσεγμένο, καθαρό σεντόνι με ντουζιέρα την οποία εγώ δεν χρησιμοποίησα, κλιματισμό να λειτουργεί.
Είσοδος της κοπέλας είχε την διάθεση να περάσεις καλά έβγαλε εσώρουχα μου είπε ξάπλωσε και χαλάρωσε τώρα, με προκαταρκτικα χάδια και γλύψιμο στο στήθος με ρώτησε αν θέλω καποτα της είπα ναι η πιπα της θεωρώ είναι πολύ καλή ξεκίνησε να γλύφει αρχιδια και μετά έπιασε κορμό τον οποίο εγλυφε αισθησιακά και χτυπώντας το συνέχεια στα μάγουλα της, κοιτώντας συνέχεια στα μάτια και ξανά πάλι πέρασμα απο αρχιδια με καυλωσε η άτιμη την σταμάτησα έβαλε λίγο lubricant και την γύρισα ανάσκελα κλειδωνοντας το αριστερό της πόδι στον ώμο μου για να έχουμε καλό μπάσιμο μείναμε έτσι αρκετά λεπτά όπου ήρθε και το τέλος.
Κατά την διάρκεια της πράξης δείχνει να αποφεύγει τα φιλιά τα οποία και εγώ δεν τα επιδιώκω είδα όμως όταν πλησίαζα το πρόσωπο κοντά γύριζε στο πλάι.
Η τσατσά δεν ενόχλησε αλλά γενικά δεν είχε κόσμο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
sirodoht
Ενεργό Μέλος