Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 53 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
(βάρδια ίσως και να ήταν πρωινή, δεν ξέρω, συχνά το απόγευμα είναι κλειστό - 1ο αριστερά στο Mall)

Ααααχχ, τι να πω και τι να γράψω..! :') <3
Μ' αρέσουν πάρα πολύ οι μαύρες εδώ και χρόνια, και ποτέ δεν είχα πετύχει κάτι ωραίο, ενδιαφέρον, ή αδύνατο..

(Την πέτυχα λίγες μέρες πριν, και ο μαλάκας λέω "πάω να δω κι απέναντι και έρχομαι", ε και έκλεισε!.. Λύπη
Οπότε ο στόχος ήταν να την πετύχω, και έγινε.)

Μπήκα, την είδα, πήγε να βγάλει ανακοίνωση για τις υπηρεσίες και τη διέκοψα κατευθείαν, λέγοντας πάμε!

Η κοπέλα εμφανισιακά είναι όπως περιγράφουν κι άλλοι, και αν σας αρέσει η σοκολάτα θα σας αρέσει στάνταρ. (εκτός αν τα γούστα σας είναι σε άλλα επίπεδα στην κλίμακα κιλών)
Από Νιγηρία (αγαπώ σοκολατένιες θεές από εκεί), 39 μου είπε, αλλά το κορμάκι της και η φατσάρα της δε δείχνουν τίποτα τέτοιο!
Σε συμπεριφορά ως άνθρωπος είναι έξω καρδιά, θετική και γλυκιά, και στο σεξ είναι πάρα πολύ καλή, το απολαμβάνει, και σου κάνει ακριβώς ό,τι χρειάζεται, την πήρα κατευθείαν πάνω μου (χωρίς πίπα χωρίς τίποτα, μιας και μόνο αγγίζοντας σοκολάτα για πρώτη φορά ήταν αρκετό για να γίνω κάγκελο σε δευτερόλεπτα) και η κοπέλα το κάνει πάρα πολύ καλά, σαν να είναι κοπέλα σου (και καλύτερα, φήμες λένε..), τη μία γρήγορα, την άλλη αργά, με μια κίνηση/σπάσιμο στη μέση της άλλο πράγμα..
Εμφανισιακά όπως είπαν, βέβαια ωραία παιχνιδιάρικα τα βυζάκια της, και ωραία μουνόχειλα όπως είπε κάποιος, που δεν έχασα ευκαιρία να αγγίξω (και χαμογέλαγε), όχι σαν κάτι άλλες που κρέμονται.. Γούστα είναι βέβαια, δεν κρίνω...
Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο στη συγκεκριμένη κριτική, τόσο επειδή λατρεύω σοκολάτα, όσο και επειδή η κοπέλα είναι πάρα πολύ θετική και γλυκιά ύπαρξη, αλλά αυτά είχα να πω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Περπάτημα κάνει καλό
Νέο Μέλος
8
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, ΣΠΥΡΟΣΣ, Gianniskavliaris40 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Οκτωβρίου, 2024
Φιλοσοφικό ερώτημα...λες να κάνει παρτούζαΧαμόγελο?
03 Οκτωβρίου, 2024
@Gianniskavliaris40 δεν ξέρω, και τις δύο φορές που την είδα ήταν μόνη της στο μαγαζί. Πάντως μόνη της μια χαρά την προτιμώ χαχα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2