Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 134 10
Μπουρδέλα
216376
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Μετά τις πολλές αναφορές για την Ειρήνη είπα να την δοκιμάσω τι εστι Ειρήνη , έτσι πηγα νωρίς το πρωί μπας και μπω νωρίς και μην περιμένω στην ουρά λες και είμαστε στο ΙΚΑ . Έτσι γύρω στις 09:45 έφτασα αλλά ήταν κλειστό , διαπίστωσα όμως ότι 4 5 μπαρμπάδες περίμεναν να μπουν ο ένας στην Αρχάνων γωνία και Ι άλλος αλκιβιαδου και οι άλλοι έξω από την πόρτα . Πηγα να πάρω καφέ στο ιλ Τοτό και κατηφορησα προς το μπουρδελακι εκεί όμως είδα ήδη 6 άτομα … δεν έλεγε να φύγω αφού ξύπνησα νωρίς περίμενα μέχρι να έρθει η σειρά μου , μετά από μια ώρα αναμονής πέρασα δωμάτιο
Το δωμάτιο καλό περιποιημένο
Μετά από λίγο ήρθε η κοπέλα όμορφη εμφανισιακά μικρή σε ηλικία 22-23 θα την έκανα ήρθε κατευθείαν πάνω μ έπεσαν κάτι φιλια όχι γλωσσόφιλα τα αποφεύγει … δεν είδα κάποια περίεργη κίνηση ακα όπως είπαν άλλοι … η κοπέλα σου βγάζει καυλα και η πουτσα έγινε κάγκελο με το που μπήκε , πέρασμα προφυλακτικού πίπα καλη
Και μετά την έφερα από πάνω μ δίνοντας πόνο για κανα τρίλεπτο και το τελείωμα μας έφερε σε αυτή τη στάση … καλη είναι μέσα αλλά όχι το σούπερ Ουαου που περιγράφεται εδώ και για την τόσο μεγάλη ουρά
Οι ηλικίες 50-60 χρονων που περίμεναν ο μόνος νέος ήμουν εγώ
Αυτά καλά γαμησια
Το δωμάτιο καλό περιποιημένο
Μετά από λίγο ήρθε η κοπέλα όμορφη εμφανισιακά μικρή σε ηλικία 22-23 θα την έκανα ήρθε κατευθείαν πάνω μ έπεσαν κάτι φιλια όχι γλωσσόφιλα τα αποφεύγει … δεν είδα κάποια περίεργη κίνηση ακα όπως είπαν άλλοι … η κοπέλα σου βγάζει καυλα και η πουτσα έγινε κάγκελο με το που μπήκε , πέρασμα προφυλακτικού πίπα καλη
Και μετά την έφερα από πάνω μ δίνοντας πόνο για κανα τρίλεπτο και το τελείωμα μας έφερε σε αυτή τη στάση … καλη είναι μέσα αλλά όχι το σούπερ Ουαου που περιγράφεται εδώ και για την τόσο μεγάλη ουρά
Οι ηλικίες 50-60 χρονων που περίμεναν ο μόνος νέος ήμουν εγώ
Αυτά καλά γαμησια
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2024
τις κριτικές τις γράφει κάποιος ιδιοκτήτης il toto δεν εξηγείται αλλιώς
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
01 Οκτωβρίου, 2024
οχι και καυλωτικη φατσα την ποντικοφατσα ρε φιλε.
T
trelakos146
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2