Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 134 10
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Με τόσα που ακούγονται για τα κορίτσια της Διδύμου 22, είπα να περάσω μία βόλτα να δω αν αληθεύουν οι θρύλοι του bou.

Βρέθηκα εκεί γύρω στις 9:30, όπου είδα είδη 2-3 μπαρμπάδες να κατασκοπεύουν διακριτικά και σε στυλ James Bond την είσοδο του εν λόγω οίκου, για το πότε θα ανοίξει το φωτάκι και να ορμήσουν μέσα σαν τους Αμερικανούς στην Black Friday.

Μην έχοντας ιδέα πότε ανοίγει ο οίκος, πήγα δίπλα στο Il Toto να πάρω ένα καφεδάκι και να περιμένω μέχρι τις 10. Κατά τις 10 λοιπόν, κατευθύνθηκα προς το σπιτάκι, όπου πέτυχα την τσατσά να σκουπίζει στην είσοδο, και έναν μπάρμπα να μπαίνει τρέχοντας μέσα. Ακόμα δεν είχε ανάψει το φωτάκι, λέω 2ος θα είμαι, μπόμπα.

Μπαίνω μέσα και βλέπω είδη να περιμένουν στο σαλόνι 5! Τι στο διάολο, υπάρχει πίσω πόρτα;; Που βρέθηκαν όλοι αυτοί;; Τέλος πάντων, περιμένω να δω τα κορίτσια. Σαλονάρισαν λοιπόν η Ειρήνη και η Μαριάννα. Η Ειρήνη λοιπόν, αντικειμενικά, αλλά και για τα δικά μου γούστα, είναι ίσως η πιο εμφανίσιμη κοπέλα που κυκλοφορεί αυτήν την περίοδο. Τρομερό σώμα, όμορφο πρόσωπο. Η Μαριάννα υπερβολικά αδύνατη για τα γούστα μου, φοβάσαι ότι θα σπάσει.

Αποφάσισα να περάσω λοιπόν με την Ειρήνη, κι εδώ έρχεται το φάουλ από την τσατσα, η οποία αφού παρουσίασε τις κοπέλες, εξαφανίστηκε για κάνα τέταρτο. Ούτε να ρωτήσει ποιοι ενδιαφέρονται για ποια, ούτε να μοιράσει χαρτάκια με αριθμούς προτεραιότητας, ούτε τίποτα. Φταίω εγώ λοιπόν που έφαγα διακριτικά την σειρά ενός μπάρμπα; Δεν φταίω.

Για τον αγώνα δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, υπάρχουν ήδη αρκετές περιγραφές. Αρκετά δοτική η κοπέλα, καθαρά GFE, από τα καλύτερα σεξ που έχω κάνει σε bourdelo.

Εν κατακλείδι, ναι, είναι πολύ καλή περίπτωση και αξίζει να δοκιμαστεί έστω μία φορά. Σίγουρα θα καεί με τον χαμό που γίνεται και θα φύγει γρήγορα για Μολδαβία. Αξίζει να περιμένεις 1-2 ώρες για ένα γαμήσι; Προσωπικά ούτε για την Mia Khalifa. Αλλά επιλογές είναι αυτές.

Θα ήθελα να την ξαναδώ αλλά μόνο αν με έναν μαγικό τρόπο σταματήσει αυτός ο χαμός.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!